Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzük krizi atlatılmış! Erkenci Kuş 15. bölümde Can ve Sanem, liseli aşıklar gibi!

Yüzük krizi atlatılmış! Erkenci Kuş 15. bölümde Can ve Sanem, liseli aşıklar gibi!

tarafından ker_def
Erkenci Kuş dizisinin 15. bölümünde romantizm rüzgarları esecek…
Televizyongazetesi/Analiz
14. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Erkenci Kuş’un final sahnesini izleyenler, ‘Eyvah ayrılacaklar’ endişesine kapılmıştı Can ve Sanem için.

Aylin’in kurnaz oyunuyla çantasından düşen meşhur yüzüğü gören Can çok şaşırmış ve Sanem’e ‘Bu senin nişan yüzüğün değil miydi?’ diye sormuştu. Sanem’in korkulu gözlerle baktığı, Emre’nin olanları endişeyle izlediği anda da dizi bölüm finali yaptı.

Herkes büyük bir merak içinde gelecek haftayı düşünürken ön izleme yayınlandı ve anlaşılan o ki Sanem, durumu yine kıvrak zekasıyla bir şekilde halletmiş.

Çünkü ikili lunaparkta çocuklar gibi eğlenip pamuk şeker yerken gördük.

İkili, tıpkı liseli aşıklar gibi lunaparkta dönme dolaba binmişti. Üstelik artık bu tür dizilerde klasik hale gelen durumu yaşamadan da olmazdı! Dönme dolap tam tepedeyken bir anda durdu! Can, niye durduğunu soran Sanem’e eğlenceli bir dille durumu izah etti.

Sosyal medyada o anları izlemekten keyif alan izleyiciler sahneye çok güldüklerini anlatıyorlar. Ayrıca ikilinin yüzük meselesinden sonra yine hiç bir şey olmamış gibi aşklarına kaldıkları yerden devam etmeleri, bir şekilde Aylin’in oyununu Sanem’in savuşturduğunu gösteriyor.

İşte 15. bölümden eğlenceli ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarabilecek mi?

Mahallede reklam çekimi var, senaryoyu Sanem yazdı, yönetmen Can. Mevkıbe ve Nihat, set yemeklerini bu defa evlerinin bahçesinde servis etmeye hazırlanıyorlar. Ceycey ve Ayhan mahalleliyi mekan kullanımı için ikna etmekte pek zorlanmıyor taa ki Çakal İhsan ortaya çıkana kadar.

Mevkıbeler, bakkalın borcunun tamamının ödendiğini öğrendi, acaba Sanem bu durumu nasıl açıklayacak?

Can ve Sanem, birlikteliklerinin tadını çıkarmaya çalışırken yaklaşmakta olan Aylin tehlikesini fark edebilecekler mi? Can ve Sanem’in tutkusu dünyayı bile yakabilir, şimdi kavuşmuşken onları durdurabilmek mümkün mü?”