Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Kiraz iyice ekran başındakileri delirtirken, Fikri’nin taklidi çok güldürecek!

Bizim Hikaye’de Kiraz iyice ekran başındakileri delirtirken, Fikri’nin taklidi çok güldürecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox’un sevilen dizisi Bizim Hikaye’nin 42. bölümünden ön izleme yayınlandı.

11 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek olan dizide, zengin hayatından sonra eski hallerine dönmeye çalışan Kiraz ve Fikret’in tavırları herkesi kızdıracak.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizide, Fikri ise Melek’e ulaşmaya çalışıyor ama annesi telefona onu vermiyor. Çiçek ve Filiz’i numara yapıp Melek’i istemeleri konusunda zorluyor ama kabul etmiyorlar.

Bizim Hikaye'de Kiraz iyice ekran başındakileri delirtirken, Fikri'nin taklidi çok güldürecek! 7

Fikri de çareyi kadın sesi kullanarak aramakta buluyor. Fikri’nin bu hali evdeki gergin havayı kısa süreliğine de olsa dağıtacak anlara sahne oluyor.

İşte 42. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır. Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol’lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür. Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.