Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

tarafından zk zk
Bizim Hikaye'deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım! 7
Televizyongazetesi/Analiz

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in başrollerinde oynadıkları Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye, dün akşam 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde Fikri’nin böbreğini çaldırmasından sonra ölüm tehlikesi yaşaması diziye damgasını vurdu. Kızı Yeliz’e inanıp kendisine Karaciğer bulunduğunu sanan Fikri, apar topar bilmediği bir yere götürüldü.

Tesadüfen hastaneye gelen Şeyma hanım da onlara birlikte gitti ve her şeye şahit oldu. Yeliz, babasının böbreğini satmış ve böbreği alınan Fikri kanlar içinde yatıyordu. Yeliz, oynadığı oyunla babasının böbreğini çaldırmakla kalmamış, karaciğeri iflas etmek üzere olan Fikri’nin ölümünü de hazırlamıştı.

Tüm aile perişan bir halde ne yapacaklarını düşünürken Yeliz’in yatağının altından çıkan paralar ve yanında getirdiği küçük kızın onun kızı olduğunun ortaya çıkmasından sonra Yeliz’in foyaları da dökülmeye başladı. Bu sıkıntılı durumda ise bir de Hikmet’in Esra aşkı ortaya çıktı.

Annesi yaşındaki bir kadına duyduğu aşk karşısında Rahmet büyük bir öfkeyle Hikmet’i vazgeçirmek istedi ama Hikmet, Esra’nın evinde kalmaya başladı. Sonunda gerçeği Rahmet, ablası Filiz’e gerçeği anlattı ve Filiz de Hikmet’le konuşmak için Esra’nın evine gitti ancak başarılı olamadı.