Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye'deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım! 7
Ailenin darmadağın olduğu anlarda izleyicinin en keyifle izlediği sahneleri ise Ferda ve Tülay’ın tirajı komik halleri oldu. Tufan’la bir an önce evlenmek isteyen Tülay, Ferda’nın boşanmaktan vazgeçmemesi için elinden geleni yapmaya devam ederken ortaya da bir hayli komik anlar çıktı.

Ferda’nın ayaklarının kırılması nedeniyle ona bakmak zorunda olan Tülay ve Ferda arasındaki durum, diziyi izleyenleri ağır dramdan kurtaran anlar oldu!

Nereden çıktığı belli olmayan Yeliz’in hayatlarına girmesiyle Elibol ailesinin dertlerine bir yenisi daha eklendi adeta! Cemil’le işbirliği yapmakta çekinmeyen Yeliz, Barış’a duyduğu ilgi nedeniyle ikilinin arasını açmak için bir fırsat edindi.

Cemil, Yeliz’in babasının böbreğini sattığı gerçeğini örtbas etmesi karşılığında Filiz ve Barış’ın uzak durmasını sağlaması için onunla anlaştı.

Dünden razı Yeliz de kabul etti ve hiç gecikmeden zehrini Barış’a akıtmayı başardı. Ayak üstü bir sohbette Cemil’in Filiz’in evine taşındığını ve ilişkilerini yeniden gözden geçirdiklerini söyleyince, bir süredir Filiz’den uzak durmaya çalışan Barış, iyice umudunu kaybetti.