Ana sayfa Foto Galeri Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

Bizim Hikaye’deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım!

tarafından zk zk

Bizim Hikaye'deki o sahne, klasik Türk filminden fırlamış gibiydi! Ne kadar sürecek bakalım! 7

Fikri ise yine her zamanki gibi dört ayak üstüne düştü! Karaciğeri iflas etmek üzereyken hastanede beyin ölümü gerçekleşen bir hasta ortaya çıktı. Ailesi organ bağışı yapmak istemedi ve tabii ki her durumda ailenin imdadına yetişen Barış oradaydı.

Her ne kadar Filiz’den uzak durmaya çalışsa da Fikret’in ağlamasına ve yardım istemesine dayanamadı. Acılı aileyi karaciğer nakli için ikna etti. Ameliyat olan Fikri’nin durumu iyiydi.

Bu sırada herkes hastanede sevinç çığlıkları atıyordu. Filiz, yaşanan bu durumda büyük payı olan Barış’a teşekkür etmek için yanına gitmek istedi, dinlenme odasının kapısını açtı ve o sırada arkadaşıyla olayı kutlayan Barış’ı görünce kalakaldı!

Tam Türk filmlerindeki o sahnelerden biri yaşandı adeta.

Filiz de bu durumu bir aşk ilişkisi sanacak ve bir kaç bölüm izleyici Barış’ın gerçeği anlatabilmesini bekleyecek. Bu arada Filiz, olanlara sinirlenip Barış’tan umudunu kesecek. Cemil için büyük bir fırsat doğacak ve izleyici ekran başında afakanlar geçirecek! Bakalım gerçekten bunlar mı yaşanacak yoksa izleyiciye ters köşe mi yapılacak?

Sosyal medyada ise konuyla ilgili yorumlar başladı bile. Özellikle Yeliz ve Cemil’in birbirlerine çok yakıştıkları ve birlikte olup Filiz ve Barış’ı rahat bırakmaları ile ilgili yorumlar dikkat çekti. ‘Barış Filiz’e bunu yapma’ diyen izleyiciler, yaşanan bu sahneden de pek memnun değiller!

Neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz. 24. bölüm tanıtımı yayınlandığında sizlerle paylaşacağız.