Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizim Hikaye’nin Filiz’i Hazal Kaya hakkında muhtemelen bunları hiç bilmiyordunuz?

Bizim Hikaye’nin Filiz’i Hazal Kaya hakkında muhtemelen bunları hiç bilmiyordunuz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisindeki Filiz karakteriyle gündemde olan Hazal Kaya, hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Marie Claire Türkiye dergisinin Aralık sayısının kapak kızı olan Hazal Kaya, dergiye verdiği videolu röportajda, kendisiyle ilgili bilinmeyenler konusunda ilginç açıklamalar yaptı.

“En güzel finale sahip film” sorusuna “Bu ne zor soru ya? Çok fazla var, çok ayıp olur, hiç böyle bir cevap veremem” diyen Hazal Kaya, her sabah yaptığı 5 dakikalık rutini için şunları anlattı:

“Sabah cilt bakımı. Dişimi fırçaladım, yüzümü yıkadım, kremlerimi sürdüm, probiyotiğimi içtim, sirkemi içtim, kahvemi içtim kolajenli. Çok sağlıklıyım.”

Bizim Hikaye'nin Filiz'i Hazal Kaya hakkında muhtemelen bunları hiç bilmiyordunuz? 7

Yalnız kalmak istediğinde evde oturmayı tercih ettiğini söyleyen güzel oyuncu, en çok kiminle tanışmak istediği ile ilgili bir soruya da Fredie Mercury, Michael Jackson Madonna ve Beyonce’u tanımış olmayı istediğini anlattı.

Türk edebiyatının önemli yazarlarından Sabahattin Ali’yle de tanışmış olmayı istediğini söyleyen Hazal Kaya, ünlü oyuncularla tanışmak yerine daha çok yazarlar, müzisyenler ve ressamların ilgisini çektiğini ifade etti.

Çok batıl inancım var!

Batıl inançları olup olmadığı ile ilgili soruya da Hazal Kaya, “Batılım o kadar çok ki adaçayının gücüne inanıyorum. Yakarım, içerim. Sirke ile ev silerim, sirke ile kendimi, köpeklerimi yıkarım” yanıtını verdi.

Terazi burcu olan Hazal Kaya, burcunun tamamen yansıtan bir kişi olduğunu, yükseleni olan Oğlak burcunun özelliklerini de taşıdığını ifade etti.

Astrolojiye çok inandığını belirten Hazal Kaya’nın en sevdiği yabancı diziler arasında Game Of Thrones’un da olduğu ortaya çıktı.

İşte Hazal Kaya’nın o röportajının tamamı: