Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin yeni sezonunda sürprizler yaşanacak! Bazı oyuncular yeni sezonda olmayabilir!

Bizim Hikaye’nin yeni sezonunda sürprizler yaşanacak! Bazı oyuncular yeni sezonda olmayabilir!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye dizisinin son haftalarında ilginç gelişmeler yaşandı.

Diziyi takip edenler bilir, sezon finaline kadar yaklaşık son 4 bölümdür Hikmet ortada yoktu!

Daha doğrusu Esra ile yaşananlardan sonra Ankara’ya okumaya gitti olarak görünüyor dizide.

Ancak ismi zaman zaman geçse de kendisi ortalıkta yoktu!

Genç oyuncu Nejat Uygur’un oynadığı Hikmet rolü, neredeyse bölüm boyunca ya adı bir kez geçen ya da hiç anılmayan bir karaktere döndü.

Nejat Uygur’un diziden ayrılıp ayrılmadığı henüz bilinmiyor. Yeni sezonda var mı, yoksa arada bir mi görünecek henüz bilemiyoruz ancak geçtiğimiz haftalarda dizi devam ederken genç oyuncunun ailesi ile birlikte Maldivler’de olduğu öğrenilmişti.

Bizim Hikaye'nin yeni sezonunda sürprizler yaşanacak! Bazı oyuncular yeni sezonda olmayabilir! 8

Babası ve annesinin Maldivler’de nikah tazeledikleri anlar, Behzat Uygur’un instagram hesabından paylaşılmış ve Nejat Uygur’un da onlarla birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

5 bölümdür ortalarda olmayan Hikmet karakterinin akıbeti merak edilirken, bu kez de küçük Rahmet’in üniversiteyi Ankara’da okumasıyla ilgili konu dönmeye başladı.

Müjde’yi de Ankara’da okumaya ikna eden Rahmet, ablası Filiz’in de fikrini alıp, Fizik mühendisliği okumak için Ankara’ya gideceğini söyledi. Ancak Ömer’in Filiz’e kurduğu tuzakla tutuklanması, Rahmet’in fikrini değiştirdi. Ablasının yanında olmak isteyen Rahmet, Ankara’ya gitmekten vazgeçti.

Rahmet’le birlikte Ankara’ya gitme hayalleri kuran, annesini evi satmaya ikna eden Müjde ise bu kararla büyük şok yaşadı. Müjde, annesini alıp Ankara’ya gitmeye hazırlanırken Rahmet’ten aldığı habere çok sinirlendi. Ancak Ankara’ya gitme kararından vazgeçmedi ve annesini de alıp taşındı. Dolayısıyla yeni sezonda Müjde ve Şeyma’yı da göremeyeceğiz eğer bir sürpriz olmazsa.

Bizim Hikaye'nin yeni sezonunda sürprizler yaşanacak! Bazı oyuncular yeni sezonda olmayabilir! 9

Aynı şekilde Hikmet Ankara’da olacak hikaye gereği ve dolayısıyla ya hiç görünmeyecek ya da arada bir çıkıp gelecek.

Bu arada Fiko’nun arkadaşı Ayşe’nin de ailesiyle Kayseri’ye gideceği öğrenildi. Böylece küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın da dizideki konukluğu bitmiş gibi duruyor.

Kiraz ve Fikret de Darüşşafaka’da yatılı okumak için sınava gireceklerdi. Dizinin sezon finali öncesinde, iki küçüğün de sınavı kazanırlarsa dizide olmayacakları düşünülmüştü ama Filiz’in tutuklandığı gün sınavları olan küçük Elibollar, ne yazık ki sınava giremedi. Dolayısıyla yeni sezonda da olacakları garanti.

Bu arada bir şekilde hapisten kaçmayı başaran Ömer de Zeynep’i alıp gitmeye karar verdi. Dolayısıyla Ömer ve Zeynep de yeni sezonda olmayacak.

Filiz, eve Ömer tarafından yerleştirilen uyuşturucu madde nedeniyle gözaltına alınmış sonrasında tutuksuz yargılanmıştı.

Ancak sezon finalinde Barış’ın babası Servet, yeni bir tuzak kurarak evlerine yemeğe davet ettiği Filiz’in parmak izini alıp, çalıştığı iş yerine bir uyuşturucu paketi koydurup, üzerine de Filiz’in parmak izini yerleştirterek durumu iyice zorlaştırdı.

BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Son sahnede ise herkese şok yaşatan bir gelişme yaşandı. Barış’ın yani Savaş’ın eşi olduğunu söyleyen bir kadın çıktı son anda!

Filiz’in tutuklanmasıyla sarsılan Elibollar, bu kez de bu kadının söyledikleriyle kalakaldılar.

Filiz nasıl kurtulacak? Çocukların akıbeti ne olacak? Elibollar dağılıyor mu? henüz bu soruların yanıtı yok.

Bizim Hikaye’de bir anda yaşanacak bu yaprak dökümü diziye nasıl yansır, yeni sezonda nasıl bir gidişat düşünülüyor bilmiyoruz ancak hikayeden birileri giderken, yeni birileri de gelecek.

İlk gelen ise üç ay ömrü kalan Doktor Melek oldu. Fikret, bir anda aşık olduğu Melek ile evlendi.

İzleyiciler şimdi sosyal medyada, Elibol’ların hikayesinin nereye gideceğini merakla bekliyor. Hep birlikte izleyip göreceğiz…