Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star’ın Adını Sen Koy dizisinin oyuncusu, Erkenci Kuş’a transfer oldu!

Star’ın Adını Sen Koy dizisinin oyuncusu, Erkenci Kuş’a transfer oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin dizileri arasında oyuncu transferi yaşandı. Adını Sen Koy isimli günlük dizide Kerem’i oynayan Ali Yağcı, dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen Erkenci Kuş’da izleyici karşısına çıktı.

İlk olarak Seviyor Sevmiyor dizisinde Meriç karakterini oynayan Ali Yağcı, daha sonra Adını Sen Koy dizisine geçmişti. Yağcı, geçtiğimiz sezon Adını Sen Koy’a dahil olmuştu. Ömer’in yakın arkadaşı ve Sabah’a aşık Kerem rolüyle ekrana geldi. Ancak diziden ayrıldığı haberleri geçtiğimiz öğrenilmişti.

Erkenci Kuş dizisinde Osman Işık karakterini oynuyor. Osman Işık, Ceren Taşçı’nın oynadığı Ayhan’ın abisi. Mahallenin kasabı ve en yakışıklısı; kızlar kapısında kuyruk ama onun gönlü Leyla’da… İyi huylu, sevecen biri… Evde Ayhan’a yemek yapıyor sık sık, gurme bir tarafı var. Mahallenin sevilen delikanlısı.

Star'ın Adını Sen Koy dizisinin oyuncusu, Erkenci Kuş'a transfer oldu! 7

Ali Yağcı kimdir?

1990 Balıkesir doğumlu oyuncu eğitimini Eric Morris ile Deniz Erdem’den almıştır. Umut Apartmanı adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atmıştır. Daha önceden Coca Cola, Nesscafe ve Turkcell reklamlarında oynamıştır. Son olarak ise başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay’ın yer aldığı Seviyor Sevmiyor dizisinde rol almıştır.