Ana sayfa Dizi Haberleri BluTV’nin asi hikayesi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla geliyor!

BluTV’nin asi hikayesi Sokağın Çocukları yeni sezonuyla geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu BluTV’de yayınlanan Sokağın Çocukları dizisi ilk dört sezonuyla çok ilgi görmüştü. Diziye olan ilgiyi göz ardı etmeyen platform yeni sezon için hazırlıklara başlamıştı. Sokağın Çocukları dizisinin beşinci sezonu nihayet izleyiciyle buluşuyor.

İlk dört sezonuyla büyük ilgi gören Sokağın Çocukları’nın beşinci sezonu 28 Temmuz’da BluTV ekranında olacak. Heyecanla beklenen yeni sezonun duyurusu BluTV’nin sosyal medya hesabından yapıldı. Duyuruda yeni sezonun tanıtım filmi “Sokakların sessizliği kopacak kıyametin habercisi. #SokağınÇocukları, 5. sezonuyla 28 Temmuz’da BluTV’de! cümlesiyle paylaşıldı.

Yönetmen koltuğunda Sıfır Bir’in yönetmeni Kadri Beran Taşkın’ın oturduğu Sıfır Bir Yapım imzalı Sokağın Çocukları, yeni sezonunda gerçekçi karakterleriyle yepyeni suç hikayelerini seyirciye aktaracak.

İlk olarak 2020 yılında ekrana gelmeye başlayan dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran, Nesih Turunç, Soner Çelik,Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Gökhan Diğicibaş gibi genç oyuncular yer alıyor.

Dizinin dördüncü sezonunda Suriye’de Faysal Aziz’i öldüren Onur Akbay ve çetesi, bu sezon Faysal’ın ağabeyi Malik’le karşı karşıya gelmiş ve yeni defterler açılmıştı.

Düşmanı Cemal ve ekibiyle iş birliği yaparak Faysal’ı alt eden Onur Akbay, yeni sezonda bambaşka bir felaketle karşılaşmıştı. Suriye’de mahsur kalan çetenin işkence ve ölümle dolu, varlığını kimsenin bilmediği bir hapishanede yaşadıkları izleyiciyi şok etmişti.