Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Kınay, tam da aradığı rolü Tozluyaka dizisiyle buldu!

Emre Kınay, tam da aradığı rolü Tozluyaka dizisiyle buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Kınay, yaz döneminde Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Tozluyaka dizisinde Kenan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlk iki bölümü geride kalan dizide sert bir adama hayat veren Emre Kınay, Z kuşağının dertlerinin anlatıldığı ve bugünün gençlerinin empati kurabileceği bir projede bulunmaktan dolayı da memnun.

Emre Kınay, yine Fox TV ekranında yayınlanan ama sadece beş bölüm süren Son Nefesime Kadar isimli dizide de yer almıştı. 2021 yılında Ramo’da Şerif olarak da izlediğimiz oyuncu, uzun yıllardır projelere değer katan bir isim olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Emre Kınay, tam da aradığı rolü Tozluyaka dizisiyle buldu! 14

İmkanı olan ve imkanı olmayan iki farklı sınıftaki gençlerin ilişkisini anlatan dizinin günümüz dünyasına dokunan birçok yönü var. Tozluyaka dizisiyle ilgili konuşan Emre Kınay, “Çatışması yüksek, çok bilinmeyenli, seyircinin öbür hafta ne olacağını merakla bekleyeceği, bu arada da ana karakterleri sevip, sahiplenip, bugün onun başına ne gelecek diye izleyeceği bir şey hazırlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Z kuşağının içinden gelenlerin bir problem ile karşılaştıkları zaman hangi sınıfın nasıl tepki verdiğinin de ortaya çıktığı bir dizi Tozluyaka. Emre Kınay, gençlerin yaşadığı bu süreçlerde yetişkinlerin orada gençlerle etkileşimlerine de ışık tutan bir dizide bulunduğunu ifade etti.

Bu yönleri ile Tozluyaka dizisinde neden yer almak istediğini de anlatmış olan Emre Kınay, Kenan karakterini de şu sözlerle anlattı:

Emre Kınay, tam da aradığı rolü Tozluyaka dizisiyle buldu! 15

“Ben Kenan’ı oynuyorum. Kenan gayet sert, okulun sahibi, ailevi bağlar sebebi ile güçlü, sıfırdan yukarı gelmiş. Ama geldiği yer ile ilgili de problemleri var, kendi içiyle ve çevresiyle.”