Ana sayfa Dizi Fragmanları Bodrum Masalı dizisinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

Bodrum Masalı dizisinin yeni görüntüleri ortaya çıktı

tarafından ker_def

Çok yakında Kanal D’de ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisinin 2. bölümünden bir kesit 5. tanıtım fragmanı yayınlandı.

Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Dilan Çiçek Deniz, Hilmicem İntepe ve Toprak Sağlam’ın yer aldığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği TMC Film imzalı Bodrum Masalı’nın 2. tanıtımı yayınlandı. İşte o fragman.

Bir çok otel sahibi varlıklı bir iş adamı olan Evren Ergüven karısı Yıldız çocukları Su ve Ateş’le birlikte mutlu lüks bir hayat sürmektedir. Otellerinden büyük bir kısmının bulunduğu Bodrum’da gizli bir lilişkisi bulunmaktadır. Evren ard arda verdiği yanlış kararlar doğrultusunda iflasın eşiğine gelmiştir. Ergüven ailesi lüks hayatından vazgeçmek küçük köhne bir otelde yeniden hayata başlamak zorunda kalmıştır. Bütün yaşananlardan ve sırlardan habersiz olan Ateş ve Su kolejden, hayallerinden, zengin ve güvenli hayatlarından kopacak zorluklarla dolu yeni bir hayata başlayacaklardır. Tatil hayatı yaşadıkları Bodrum onlara hayatın gerçek yüzünü işte şimdi gösterecektir.