Ana sayfa Dizi Haberleri Bolivya’da Hande Erçel ve Burak Deniz fırtınası esiyor!

Bolivya’da Hande Erçel ve Burak Deniz fırtınası esiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Burak Deniz bugün sadece Türkiye’de değil tüm dünyada fırtınalar estiren iki başarılı oyuncu. Bu iki başarılı ismin yıllar önce birlikte rol aldığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi Bolivyalı izleyiciyle buluşmaya başladı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin ardından kariyerinde müthiş bir çıkış yaparak adını tüm dünyaya duyurdu. Bugün Hande Erçel hangi ülkeye gitse etrafı hayranları tarafından sarılıyor. Burak Deniz de Maraşlı dizisiye herkesin kalbini fethetti.

Bugün her ikisi de yıldız birer isim olan Hande Erçel ve Burak Deniz yıllar önce Aşk Laftan Anlamaz isimli bir dizide başrolü paylaşmıştı. O zamanlar her iki oyuncu da henüz yolun çok başındaydı. Bolivyalılar çok yakında bu dizi sayesinde bu iki başarılı oyuncuyu henüz yolun başındayken izleme fırsatı bulacak. Aşk Laftan Anlamaz dizisi 1 Ağustos’tan itibaren Red Uno isimli kanalda yayınlanacak.

Bolivya’da Hande Erçel ve Burak Deniz fırtınası esiyor! 7

Aşk Laftan Anlamaz, yapımcılığını Bi Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif ve Eda Tezcan’ın birlikte kaleme aldığı, romantik komedi türünde bir diziydi. Dizi toplam 31 bölüm ekranda kalmayı başardı. Hande Erçel ve Burak Deniz ikilisi, büyük hayran kitlesine ulaştı ve geniş kitleler tarafından bu dizi sayesinde tanındı.

Dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan dizide Hande Erçel ve Burak Deniz’in yanı sıra Bülent Emrah Parlak, Oğuzhan Kabri, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Süleyman Felek, Tuğçe Karabacak, Demet Gül, Betül Çobanoğlu, Cem Emüler, İsmail Ege Şaşmaz, Sultan Köroğlu Kılıç, Evren Duyal, Nazan Diper, Metin Akpınar, Birand Tunca, Gözde Kocaoğlu, Gökhan Niğdeli, Elif Doğan, Metehan Kuru, Oğuz Okul gibi isimler yer alıyordu.

Dizinin konusu şöyleydi: Tekstil imparatoru Sarsılmaz ailesinin veliahtı olan Murat Sarsılmaz (Burak Deniz) Giresun’da doğan ve İstanbul’da iki kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Hayat’la (Hande Erçel) bir tesadüf sonucunda karşılaşır.

Hayat, İstanbul’da ayakta kalmaya çalışan bir genç kızdır. Bir sabah annesi Emine (Sultan Köroğlu Kılıç) gelerek bir süredir iş bulamayan Hayat’ı memlekete geri dönmeye zorlar. Hayat’ın ısrarı, kendisine iş bulmak için fazladan bir gün kazanmasını sağlar. Hayat telaşla iş görüşmesine giderken iş adamı Murat’la karşılaşır ve henüz tanışmadan çift ilk kavgalarını yapar. Aynı gün Hayat, yaptığı iş başvurusunun bir yanlış anlaşılma sonunda kabul edildiğini öğrenir. Hem de ‘Suna’ kimliğiyle.