Ana sayfa Dizi Haberleri Netflix’in Zeytin Ağacı dizisinin dünyadaki büyük başarısı!..

Netflix’in Zeytin Ağacı dizisinin dünyadaki büyük başarısı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak’ı buluşturan Netflix dizisi Zeytin Ağacı, konusu ve oyunculukları ile beğeni topladı.

28 Temmuz perşembe günü yayına giren Zeytin Ağacı dizisi yayınlandığı ilk gün başta Arjantin, Mısır, Almanya, italya, Polanya, İsviçre ve Türkiye olmak üzere toplam 28 ülkede Netflix’in Top 10 listesine girdi.

İlk sezonu 8 bölüm olarak çekilen Zeytin Ağacı, ilk gününde dünya listelerine adını yazdıran Türk dizileri arasına katıldı. Çekimleri geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta gerçekleşen Zeytin Ağacı’nın hikayesi de oldukça dikkat çekti. Her karakterin geçmişine gidilerek, aile kökenlerinin insanların hayatlarını, kaderlerini etkilemesine vurgular yapılıyor.

Netflix'in Zeytin Ağacı dizisinin dünyadaki büyük başarısı!.. 7

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının merakla beklediği Zeytin Ağacı, ilk gününde binlerce kişi tarafından izlenirken sosyal medyadan yorumlar da ardı ardına geldi. Tuba Büyüküstün hayranlarının öne çıkardığı mesajlarla birlikte Zeytin Ağacı, dikkat çeken bir yapım olarak üst sıralarda göründü.

Dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. ‘Ada’ ile ‘Toprak’ aşkının ön plana çıktığı Zeytin Ağacı’nda, ‘Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor.

Dizide ‘Ada’ karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen Zeytin Ağacı, aynı okuldan mezun olan üç kadından birinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu ediniyor.