Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum bir kelime ve bir fotoğraf ile mesajın büyüğünü verdi!

Boran Kuzum bir kelime ve bir fotoğraf ile mesajın büyüğünü verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisindeki Leon karakteri ile parlayan, geçtiğimiz sezon Şahin Tepesi dizisinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşayan ünlü oyuncu Boran Kuzum, yeni sezonda ne yapacak hayranları merakla bekleniyor.

Yeni bir dizide rol almasını bekleyen hayranları, instagram hesabından yaptığı her paylaşımda bu dileklerini belirten yorumlarda bulunmakta.

Boran Kuzum ise bir kelime ve bir fotoğraf ile büyük bir mesaj vermenin mutluluğu içinde.

At severken çekilen bir fotoğrafını “Peace” yani “Barış” notuyla paylaşan Boran Kuzum’a hayranlarından kısa sürede binlerce beğeni yapıldı.

Takipçileri oyuncuyu övmenin yanı sıra, karizmasına da hayran kaldıklarını belirten yorumlar yaptı.

İşte o paylaşım:

peace.

Boran Kuzum bir kelime ve bir fotoğraf ile mesajın büyüğünü verdi! 7

BORAN KUZUM KİMDİR?

1 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Üniversitesi eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalı’nda tamamladı.

Televizyon dünyasına ilk adımını 2015 yılında “Analar ve Anneler” dizisiyle atmıştır. Analar ve Anneler’de eczacı kalfası rolünü canlandırmış, Binnur Kaya, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü gibi oyuncularla birlikte çalışmıştır.

Muhteşem Yüzyıl: Kösem kadrosunda I. Mustafa karakteriyle yer alan oyuncu bu dizide Beren Saat, Ekin Koç ve Aslıhan Gürbüz gibi oyuncularla birlikte rol almış ve ilk kez geniş kitlelerce tanınmıştır. Esas çıkışını Kanal D ekranlarında yayınlanan, Millî Mücadele yıllarının anlatıldığı “Vatanım Sensin” dizisinde oynadığı “Leonidas Papadopoulos” karakteri ile yapmıştır.

Dizi devam ederken genç oyuncu Cingöz Recai filminde ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın düzenlediği 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında da sahnelenen ve açılış oyunu olarak yer alan, Pürtelaş Tiyatro’nun sahnelediği Martı oyununda “Treplev” karakterini canlandırmıştır. Boran Kuzum, ayrıca Şahin Tepesi dizisinde de Aybüke Pusat ile başrolde yer aldı ama dizi reyting sorunu nedeniyle kısa sürede ekrana veda etti.