Ana sayfa Sosyal Medya Kardeş Çocukları’nın Umay’ı Nur Fettahoğlu çıplak ayaklarıyla bile mesaj veriyor!

Kardeş Çocukları’nın Umay’ı Nur Fettahoğlu çıplak ayaklarıyla bile mesaj veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 17 Eylül Salı akşamı Kardeş Çocukları dizisinin 2. sezon ilk bölümü ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni sezonu bambaşka bir havada geçecek. Nur Fettahoğlu’nun canlandırdığı Umay Karay karakteri, yine izleyicileri ekran karşısında soluksuz bırakacak. Müthiş performansı ile dizinin ilk sezonuna damga vuran Nur Fettahoğlu, ikinci sezonda da aynı tempoyla devam edeceğini her haliyle belli ediyor.

Umay Karay hayranlığı hızla artıyor. Fettahoğlu, instagram hesabından dizideki bir sahneyi paylaştı ve karakterini gücünü bir kez daha sergiledi.

“Uzun yollar aşmak gerek bazen” notunu düşen Fettahoğlu, çıplak ayaklı bir fotoğraf kullanması da dikkatleri çekti.

Bu fotoğraf ile Umay Karay’ın cesaretini, azmini ,hırsını ve mücadele azmini sergileyen ünlü oyuncu Kardeş Çocukları dizinin reklamını da başarılı bir şekilde yaptı.

İşte o fotoğraf:

Kardeş Çocukları'nın Umay'ı Nur Fettahoğlu çıplak ayaklarıyla bile mesaj veriyor! 7

Nur Fettahoğlu Kimdir?

Nur Fettahoğlu 1980’de Almanya’da doğmuştur ve 28 yaşındadır. Nur Fettahoğlu’nun oyuncu olarak en büyük başarısı Aşk-ı Memnu dizide hayat verdiği Peyker rolü olmuştur bu rol Nur Fettahoğlu’nun hayatını değiştirmiş bir dönüm noktası olmuştur. Nur Fettahoğlu eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden almıştır.

Nur Fettahoğlu haber spikeri olarak sektöre girmiştir. Spikerliği döneminde yapımcılardan oyunculuk teklifi almıştır ve ilk olarak Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı dizilerinde görev almıştır. Nur Fettahoğlu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakterine hayat vererek dünyada tanınan ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Son olarak Hayat Yolunda ve Filinta dizilerinde yer almıştır. Filinta dizisinde Süreyya ve Fi dizisinde Billur karakterlerine hayat vermiştir. Fettahoğlu,2019 yılında Kardeş Çocukları dizisinde Umay Karay karakteri ile ekrana dönüş yaptı.