Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum’un Miray Daner’e iltifatı çok hoş ve sürpriz oldu!

Boran Kuzum’un Miray Daner’e iltifatı çok hoş ve sürpriz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterine hayat veren Miray Daner, müthiş bir çıkışa imzasını atmıştı.Aynı şekilde Leon olarak izlediğimiz Boran Kuzum da dizi ile birlikte kariyerinde büyük bir yükseliş sergiledi.

Dizide iki sevgiliyi oynayan iki ünlü isim, Vatanım Sensin’in ardından rol aldıkları tüm yapımlarda başrollerde bulundu. Her ikisi de yaptıkları projelerde önemli yol kat etti. İkilinin bir ara aşk yaşadığı yönünde çıkan haberler ise yalanlanmış ve iyi arkadaş oldukları belirtilmişti.

İki iyi arkadaşın koronavirüs nedeniyle evlerinde instagram üzerinden yaptıkları ortak canlı yayın hayranlarını çok mutlu etti. Miray Daner tüm güzelliği ve zarafeti ile ev özenerek yayına katılmıştı.

Bu durumu anlatmak isteyen Boran Kuzum, “Karantina günlerinde güzelliğinden bir şey kaybetmemişsin, şu güzelliğine bak bir de bana bak” diyerek iltifatta bulundu.

Miray Daner’i çok gülümseten bu iltifat, izleyenleri de mutlu etti. Daner, “Açıkçası süslendim tabii ki bugüne özel. Evde 1 haftadır falan korkunç halde geziyorum” diye konuştu.

Boran Kuzum ise bir şey yapamadığını ifade etti. İkilinin hoş sohbetine hayranlarından da güzel yorumlar geldi.