Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle bir absürtlük ancak Yasak Elma dizisinde olurdu!

Böyle bir absürtlük ancak Yasak Elma dizisinde olurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisinde 74 bölüm geride kaldı.3. sezonu ile vites yükselten ve son bölümlerinin büyük beğeni toplamasıyla da 4.sezon biletini alan Yasak Elma dizisinde yaşanan absürtlüklere bir yenisi daha eklendi.

Entrikanın hiç bitmediği dizi 3. sezon ki performansı ile bir absürt komedi özelliklerini de alt metninde taşıyor. Bu komedi örneklerinden birisi de son bölümde ortaya çıktı. Tabii ki kimse de bu duruma şaşırmadı.Ama şaşırılması gereken bir absürtlük olduğu da ortada..

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, o sahneye köşe yazısında değindi. Koloğlu, Emir’in babasının organizasyonu olduğunu bilmediği, İngiltere’nin en ünlü müzik okullarından birisinin İstanbul şubesinden burs alacağının ortaya çıktığı sahneye atıf yaptı.

Emir, güya yetenekli bir gitarcı ve ne hikmetse burs aldığı gitarı odasında bir süs eşyasından farksız. Bu da ancak Yasak Elma’da olur dedirten konunun detayını ise Sina Koloğlu şöyle yazdı:

Böyle bir absürtlük ancak Yasak Elma dizisinde olurdu! 7

“Halit Bey tekrar zengin oldu ve oğluna kıyak yapıyor tamam da, Erim’in yeteneğini gösteren bir hamlesini gördük mü? Babasının fakir günlerinde kıymetli gitarını satmıştı. Halit Bey bir de aynı gitarın yenisini, o ünlü müzik okuluna da ‘Siz verin bunu’ diyerek aldırtmış.

Erim havalara uçuyor. Babasına da, “Bak sürpriz” diyerek gitarı gösteriyor. Peki gitar nerede duruyor? “Aysel Abla mutfakta sakladığımız şeyi getirir misin?” diye sesleniyor Erim. Ev ahalisi, “Gitara bu kadar meraklı bir müzisyen kardeşimiz onu saklayacak başka yer mi bulamadı?” diye sordu. Bu durum, genel bir yerli dizi sorunudur. Müzisyen, sporcu ve ressam gibi mesleklere ‘hakkını veren’ örnekler çok nadir.”