Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz, karantina öncesi Monaco sokaklarında özgürce dolaşmış!

Burak Deniz, karantina öncesi Monaco sokaklarında özgürce dolaşmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Bizim Hikaye dizisinde Barış karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Deniz, yaklaşık 1 yıldır ekranlardan uzakta bulunuyor. Bu süreçte ayağından bir de rahatsızlık geçiren oyuncu, ayrıca çeşitli dizi anlaşmaları yapmasına karşın, şanssızlıklar yaşadı.

Hem Yabancı isimli dizi projesi iptal oldu hem de Özcan Deniz ile el sıkıştığı Kral dizisi Eylül ayına ertelendi. Son yılların en başarılı ve jön adaylarından birisi olarak gösterilen Burak Yılmaz’ın hayranları, iyi bir proje ile çıkışını sürdürmesini bekliyor.

Burak Deniz, karantina öncesi Monaco sokaklarında özgürce dolaşmış! 7

Sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi olan oyuncu, koronavirüs salgının henüz yayılmadığı günlerde Monaco’da Esquire dergisine özel pozlar verdi. O pozların çekildiği 15 Şubat tarihinde ünlü oyuncu da instagram hesabından Monaco’dan sokak fotoğrafını instagram hesabından yayınlamıştı.

Derginin 2020 İlkbahar sayısının kapağında yer alan Burak Deniz, farklı tarzı ve zayıflamış haliyle dikkatleri çekti.

Ünlü oyuncunun Monaco sokaklarında özgürce dolaştığı, koronavirüsün henüz o kadar da ciddiye alınmadığı günlerde çekilen görüntülerini videoda bulabilirsiniz.

Burak Deniz, emeği geçenlere teşekkür etti. Dergiden yapılan sunum ise şöyle oldu:

Esquire İlkbahar 2020 sayısı çıktı⚡️ Kapak yıldızımız Burak Deniz’i karantina günlerinden çok önce Monaco Old Town sokaklarında ve şehrin ikonik Hotel Hermitage ve Hotel de Paris’te fotoğrafladık.