Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor!

Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor!

tarafından zk zk

Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor! 7

8. Gün dizisi 19 Mart Pazartesi akşamı ilk bölümüyle Atv ekranlarında olacak.

Dizi için geri sayım başladı ve Burcu Biricik’in annesi Şehnaz’ı oynayan Ceyda Düvenci’den çok iddialı bir söz geldi: “23 yıldır bu işi yapıyorum,b öyleb ir senaryo okumadım!”

Sabah Gazetesi’nden İlker Gezici ile bir röportaj yapan Ceyda Düvenci, diziyle ilgili çok iddialı konuşuyor. Düvenci, dizinin senaryosuna övgüler yağdırırken şunları söylüyor:

“Evet, iddialı konuşuyorum. İki bölümün senaryosunu 15 dakikada bitirdim. ‘Nasıl yani!’ diye diye okudum. Bana önerilen; çok dişi ve hiç oynamadığım bir roldü.

Bu belki çok acı bir şey ama ülkemizde bir kadın oyuncu olarak ya acı çeken bir anneyi ya da kötü kadını oynuyorsun. Bana teklif edilen, bir kadın oyuncunun çok kolay rastlayabileceği bir rol değil. Bu dizide karakterin yaptığı işten ve zekasından çok etkilendim. Klişe bir karakter değil.”

Oğlu Okan Ali’nin doğumundan sonra yeniden setlere dönen Düvenci, Şehnaz Yüksel bir bilim kadınını oynuyor dizide. Düvenci, rolüyle ilgili olarak da şunları anlatıyor:

“Bir bilim kadını… Ülkenin savaş uçaklarının yazılımını yapan bir kadın. Karakterin bilim kadını olmasını çok önemsiyorum. Çok genç yaşta aşık olmuş, hamile kalmış fakat bir sebeple aşık olduğu adamdan uzaklaşmış. Yine de bebeğini doğurmuş. Kızıyla birlikte büyümüş, mühendis olmuş, kalbini aşka kapatmış. Tamamen işine ve kızına odaklı yaşayan bir kadın. Çok başarılı olmuş ama bu süreçte kızını ihmal etmiş. Çok iyi annelik yapamamış bence. Savaş uçakları yazılımını devlete teslim etmeye hazırlanırken bir aksilik oluyor ve hikaye orada başlıyor.”