Ana sayfa Dizi Haberleri Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor!

Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor!

tarafından zk zk

Böyle senaryo görmedim! 8. Gün dizisi için Ceyda Düvenci aynen böyle söylüyor! 7

Şehnaz karakterinin zekası ve en zor anında bile bir şeyler yapmaya çalışmasının kendisini çok etkilediği, mücadeleden yılmayan bu güçlü karakteri oynamaktan mutlu olduğunu belirten Ceyda Düvenci, “”Bu ülkede bilim insanları öldürülüyor, korkmuyor musunuz?” diye soruluyor ‘Şehnaz’a. “Korkmuyorum, ben bir bilim insanı olarak ülkem için elimden geleni yapmaya devam edeceğim” diye cevap veriyor” sözleriyle de karakterinin duruşuna hayranlığını dile getiriyor.

Dizinin aslında bir baba-kız hikayesi olduğuna vurgu yapan Ceyda Düvenci, “Babanın sonradan bizim hayatımıza dönmesi ve kızıyla birlikte bu mücadeleye girmesi… ‘Şehnaz’, onların meselelerindeki çıkış noktası, bir itici güç” açıklamasını yapıyor.

Dizide Biricik’in yanı sıra Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Gökçe Yanardağ, Sermet Yeşil, Deniz Karaoğlu ve Orhan Güner de rol alıyor.

8.Gün’ün yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar yapıyor. “8. Gün”ün senaristliğini Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır yapıyor. “8. Gün” 19 Mart Pazartesi akşamı izleyici ile buluşuyor.