Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo! Barış’ı da Gediz’e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir’in kaderi, Sefirin Kızı’na dönüyor!

Bravo! Barış’ı da Gediz’e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir’in kaderi, Sefirin Kızı’na dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında dün akşam 26. bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde izleyicilerin artık pek çok dizide gördüğü klişe ortaya çıkmaya başladı! Zaten tahmin edilen bir durumdu ama yine de senaristlerin bu kez şaşırtacağını düşünmeye çalıştı izleyiciler.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde İbrahim Çelikkol’un oynadığı Mehdi, geçtiğimiz haftaki bölümde işi iyice abartmış ve Zeynep’i kaçırmıştı. Bir süredir Barış’ın ortaya çıkmasıyla birlikte Zeynep’i kıskanan ve onu korumaya çalıştığını söyleyerek sürekli takip eden Mehdi, izleyenleri çileden çıkarıyordu.

Barış ise eğitimli, hoşgörülü, duyarlı, anlayışlı bir insan olarak Zeynep ile yakıştırılmaya başladı. Mehdi şimdi hapiste ve Zeynep ile Barış da daha yakınlar artık. İşte ipler de bu noktadan sonra kopuyor!

Zira izleyicinin endişe ettiği durum gerçekleşmekte! Kısa bir süre önce Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde de benzer durumlar yaşanmıştı. Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Gediz, Neslihan Atagül’ün oynadığı Nare ile yakınlaşmış, ancak esas oğlan Engin Öztürk’ün oynadığı Sancar, izleyicinin topa tuttuğu bir karakter olmuştu.

Gediz gibi düşünceli, anlayışlı, kibar, güven duyulacak, dürüst adam ile Nare çok yakıştırılmaya başladı. Ancak sonra ne olduysa bir anda her şey tersine döndü! Gediz’in aniden karakteri değişti, akıl almaz kurnazlıklar, kötülükler yapmaya başladı. Sancar ve Nare de tekrar kaldığı yere geri döndüler!

Bravo! Barış'ı da Gediz'e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderi, Sefirin Kızı'na dönüyor! 11

Benzer bir durum Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de yaşanmakta. Mehdi, yaptığı hareketlerden sonra dizinin sevilmeyen karakteri oldu. Esas kız Zeynep ile sonradan gelen Engin Öztürk’ün oynadığı Barış yakınlaşmaya başladı.

Şimdi de Mehdi’yi aklama operasyonu başladı adeta dizide! Cemile bir anda Nuh’a bağırıp Mehdi’nin yaptıklarının altında geçerli bir sebep olduğunu hafızalara kazımaya çalışıyor. Altından ne çıkacak bilinmez ama geçmişindeki derin bir yarayı ortaya koyarak Mehdi’yi yeniden sevilen kişi konumuna getirecek senaristler anlaşılan.

Barış’ın garip ve tuhaf durumlara düşürülme çalışması da yavaştan başladı. Savaş, abisi Barış’ı karşısına alıp, Zeynep’i de diğer kızlar gibi harcamamasını istedi. Yani Barış’ı bir anda kadınları kandırıp, onlarla beraberlik yaşayıp sonra bir kenara atan havasına soktular bir anda!

Tabii yaşanan bu gelişmeler izleyenleri endişelendirirken diziyle ilgili eleştirilerin de başlamasına neden oldu.

Görünen o ki bir Sefirin Kızı’ndaki Gediz durumunu, bu kez Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış’ın kaderi olarak izleyeceğiz kısa bir süre içinde!

İşte Savaş’ın Barış ile konuştuğu o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Bravo! Barış'ı da Gediz'e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderi, Sefirin Kızı'na dönüyor! 12

Bravo! Barış'ı da Gediz'e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderi, Sefirin Kızı'na dönüyor! 13

Bravo! Barış'ı da Gediz'e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderi, Sefirin Kızı'na dönüyor! 14

Bravo! Barış'ı da Gediz'e benzettiler! Doğduğun Ev Kaderindir'in kaderi, Sefirin Kızı'na dönüyor! 15