Ana sayfa Dizi Haberleri Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı’na ilgisi aynı zamanda bir tüyonun habercisi mi?

Binnur Kaya’nın Masumlar Apartmanı’na ilgisi aynı zamanda bir tüyonun habercisi mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Binnur Kaya, TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Doktor Hanım rolüyle ekranlara gelmekte. Daha çok komedi dizilerinde görmeye alıştığımız oyuncu, dram dizisi Kırmızı Oda’da oynadığı terapist rolüyle yine övgüleri topluyor. Bir başka dizi Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi ise kardeş dizi adeta.

Bu sezon ekranda yer alan Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplardan alıntılanmakta.

Binnur Kaya, Kırmızı Oda’da terapist rolüyle pek çok konuk oyuncunun diziye katıldığı hikayelerde rol alıyor. Kaya, geçtiğimiz haftalarda TV8’in bir diğer dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de ortaya çıkmıştı.

Demet Özdemir’in oynadığı Zeynep karakterinin terapisti olarak o dizide de yer aldı. Olaylar, aynı terapistin gerçek hayattaki kişilerin hayat hikayelerinden alındığı için Masumlar Apartmanı dizisine de terapistin gelme ihtimali var..

Zaten senaristler de bu durumdan söz etmişlerdi. Yani Binnur Kaya, Kırmızı Oda’nın terapisti rolüyle Masumlar Apartmanı dizisinde bir süre sonra muhtemelen Safiye’yi konuk edecek.

Binnur Kaya'nın Masumlar Apartmanı'na ilgisi aynı zamanda bir tüyonun habercisi mi? 8

Çünkü Masumlar Apartmanı dizisi de Safiye’nin terapist seanslarından sonra ortaya çıkan bir yaşam hikayesinden alınmakta. Gerçek hayatta Safiye dışarı çıkamadığı için terapist evine gidiyor ama içeri girmiyor, koridorda bir sandalyede oturarak konuşuyor Safiye ile.

Geçtiğimiz günlerde Ezgi Mola, yaptığı bir paylaşımla Binnur Kaya’nın da Masumlar Apartmanı dizisini izlediğini ortaya koymuştu. Karşılıklı sosyal medyadaki paylaşımlarla Kaya’nın Masumlar Apartmanı dizisini izlediği anlaşıldı ama aynı zamanda bir tüyo da var mı sorusunu da doğurdu bu paylaşım.

Acaba yakın zamanda Masumlar Apartmanı dizisinde Binnur Kaya’yı mı göreceğiz? Safiye’nin terapi seanslarına başlaması öncesinde Binnur Kaya, kardeş diziyi ya da yakında katılacağı diziyi mi izliyor?

Önümüzdeki günlerde bu durum anlaşılacaktır muhakkak…

İşte Binnur Kaya ve Ezgi Mola’nın paylaşımları:

Binnur Kaya'nın Masumlar Apartmanı'na ilgisi aynı zamanda bir tüyonun habercisi mi? 9