Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Dilşah’ın yıllarca neler yaşadığı ortaya çıkıyor!

Hercai dizisinde Dilşah’ın yıllarca neler yaşadığı ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’nin yılbaşından sonra Cuma akşamından Pazar akşamına alınacağı öğrenilmişti. Dizinin sezon başında düşen reytinglerine karşın kanal arkasında durmuş ve hikayenin de ivme kazanmasıyla birlikte reytingler istenen seviyelere ulaşmıştı. Yani gün değişikliği Hercai için finale gidiş değil, tam tersine sezonu garantileme gibi oldu adeta!

Dizinin hikayesindeki heyecanlı gelişmeler sonrasında, başrolünde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in rol aldıkları Hercai, izleyicisini yine tatmin eden sahnelerle ekrana geliyor.

Üçüncü sezonuyla ekrandaki varlığını koruyan dizi, Mardin’in muhteşem manzarası ve mekanları eşliğinde her hafta izleyici ile buluşuyor. Dizideki yeni gelişmeler ise yine heyecanı yükseltecek.

Malum uzun süredir Miran’ın annesi Dilşah merakla bekleniyordu. Dilşah’ın yaşadıkları, geçmişi de merak konusuydu. Dilşah karakterini oynayacak isim belli olmuştu ama dizinin ilerleyen bölümlerinde Dilşah’ın geçmişinde neler yaşandığını da izleyeceğiz.

Mia Yapım imzalı ve Ali İlhan’ın yönetmenliğini yaptığı dizide, Azize’nin yıllarca tutsak ettiği Dilşah’ı sevilen oyuncu Aysun Metiner oynuyor. Ancak karakterin gençliğini ise bir başka isim canlandıracak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre Azize’nin tutsak ettiği Dilşah’ın o günlerini oynayacak kişi Özlem Gezgin.

Oyuncu, daha önce Kiralık Aşk dizisinde Nazlıcan karakteri ile ekrana gelmişti. Ayrıca Kanatsız Kuşlar dizisinde Aylin ve İncir Ağacı dizisinde de Çiçek’i oynamıştı.