Ana sayfa Dizi Haberleri Bravo, bir reklam, bir diziye ancak bu kadar yedirilirdi! Erkenci Kuş’taki o sahne gülümsetti!

Bravo, bir reklam, bir diziye ancak bu kadar yedirilirdi! Erkenci Kuş’taki o sahne gülümsetti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin Erkenci Kuş dizisi dün akşam 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizideki bir sahne, izleyenlere hiç de yabancı gelmedi!

Zira, bir süre önce CepteTeb reklamında oynayan Can Yaman ve Demet Özdemir, bu kez de dizinin içinde bankanın reklamını yaptılar.

Ama o kadar iyi yedirildi ki diziye reklam, izleyenlerin gözüne sokularak değil, akışa uygun bir şekilde ve izleyenleri de gülümseten bir şekilde kurgulanmıştı.

CepteTeb reklamında oynayan Can Yaman ve Demet Özdemir’in reklamdaki sloganı ‘2 dakika’ idi.

Bu slogan da konuşmalar arasına yedirilince, ortaya keyifli anlar çıktı.

Ofiste yapılan bir toplantıyla açıldı sahne. Can, müşterisi oldukları bankanın yeni ürünü için bir reklam fikri üretmeleri istedi çalışanlarından. Bu arada bankanın dijital bankacılıkla ilgili yeni fikirlerini anlatırken bir güzel de reklam yaptı.

Bravo, bir reklam, bir diziye ancak bu kadar yedirilirdi! Erkenci Kuş'taki o sahne gülümsetti! 7

Herkesten farklı fikirler gelirken Sanem, tam da bir süredir izlediğimiz reklamı anlatıverdi.

Sanem, “Bence reklam filmi, aksiyon filmi fragmanı gibi olmalı. Birbirine çok aşık ama pek anlaşamayan bir çift bulalım. Bu çifti de popüler oyuncular canlandırsın. Hatta aynı dizide oynarlarsa süper olsun” diyerek reklamın erkek karakterini anlatmaya koyuldu.

Tabii öyle bir anlattı ki ortaya Can Divit çıktı. “Biraz sizi anlatmış oldum galiba” sözü üzerine Can onaylayarak “İstersen reklamda da ben oynayayım” deyiverdi. Sanem de hemen atladı tabii esas kızı oynamak için.

Dizinin sahnesine yedirilen ve Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadıkları reklam filminin tüm hikayesini dinledik. Hayli ironik bir durumdu bu yaşanan sahne.

Konuyla ilgili sosyal medyada yorum yapan izleyiciler reklamın farkında olduklarını ama sahne iyi kurgulandığı için tam da reklam gibi olmadığı görüşünde.

İşte Erkenci Kuş dizisindeki o sahneler: