Ana sayfa Sosyal Medya Bravo çok başarılı… Demet Özdemir’i tanıyana aşkolsun!

Bravo çok başarılı… Demet Özdemir’i tanıyana aşkolsun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlara gelen Demet Özdemir, bir dergiye verdiği röportajla birlikte fotoğraflarıyla gündeme geldi. Oyuncu, PartMag isimli derginin yeni sayısında kapak kızı oldu. Demet Özdemir’e uygulanan makyaj ve takılan kahküllü perukla onu tanımak adeta çok zordu!

Bir takipçisinin “Fotoğrafa bakmaktan yorum yazamıyorum” diyerek Demet Özdemir’in güzelliğine övgü yaptığı fotoğraftaki haline inanamayanlar da çoğunluktaydı. Bazı takipçilerinin “Demet Hanım bu siz misiniz?” yorumları yaptığı da görülmekte.

Makyajla bambaşka bir kişiye dönüştürülen oyuncunun fotoğrafı bir anda sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı. Siyah kıyafeti, Kleopatra makyajı ve peruğu ile hakikaten oyuncuyu ilk bakışta tanımak pek de kolay değil. “Kahkül yakışmış, fantastik, sana her şey yakışıyor, bu sen misin çiçeğim, efsane olmuşsun Kleopatra gibi” yorumları yağıyor oyuncuya.

Oyunculuğu ile izleyenlerinin alkışladığı Demet Özdemir, romantik komedi dizilerinin ardından dram dizisinde de rüştünü ispatladı adeta. Aynı zamanda zarif ve doğal hali, güzelliği ile de takipçilerinin beğenisini kazanan oyuncunun dergiye verdiği röportajdaki sözleri de dikkat çekti. Hem zarif imajı hem güzelliği ile özlere hitap eden ünlü oyuncu, sözleriyle de yüreklere seslendi.

“Bence her şey sizinle ilgili değil. Her şey benimle ilgili değil. Her şey bizimle ilgili” cümlesiyle gönülleri bir kez daha fetheden oyuncunun “Yeni yolculuklarına ortak oldum. Hayallerimin gerçekleştiği bir çekim ve röportaj oldu. En az sizin kadar heyecanlıyım! Hepinizi çok seviyorum. Yolunuz açık olsun” diyerek dergide emeği geçenlere de teşekkür ettiği paylaşımı hayranlarından beğeni ve yorum almaya devam ediyor.

İşte oyuncunun paylaşımları:

Bravo çok başarılı... Demet Özdemir'i tanıyana aşkolsun! 9

Demet Özdemir, dergiye verdiği bir başka fotoğrafta da beyaz bir elbise ile görülüyor…

Bravo çok başarılı... Demet Özdemir'i tanıyana aşkolsun! 10

Oyuncunun bir başka paylaşımı ise minik kedisi ile oldu. Pandemi döneminde sahiplendiği yavru kedinin iyice büyüdüğü de gözlerden kaçmadı. İşte Demet Özdemir ve kedisi…

Bravo çok başarılı... Demet Özdemir'i tanıyana aşkolsun! 11