Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisine iki sevimli isim katıldı… Bir tesadüf de dikkat çekti

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın Kefaret dizisine iki sevimli isim katıldı… Bir tesadüf de dikkat çekti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra ekranlarda görünmeyen Mert Fırat ile son olarak Show TV’de yayınlanan Gülperi dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynayacakları Kefaret isimli dizinin hazırlıkları sürüyor. Fox TV’de ekrana gelecek olan dizinin çekimleri henüz başlamadı.

Oyuncu seçimleri süren dizide, mutlu mesut yaşayan evli bir çiftin, başına gelen bir olay sonrasında hayatlarının bir anda değişmesi konu alınıyor. Mert Fırat bir polisi oynarken, Nurgül Yeşilçay da evli ve anne olan Zeynep isimli bir kadını canlandıracak.

İki oyuncu daha önce Gece isimli bir filmde birlikte rol almışlardı. Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada Mert Fırat ile iyi anlaştıklarını, sevdiği bir oyuncu arkadaşı olduğunu söylemişti. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Mesude Eraslan yapacak.

Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabındaki bir hikayeden uyarlanan dizide Nurgül Yeşilçay, Zeynep adında özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesini oynayacak. Mert Fırat ise Sinan isimli bir polisi canlandırıyor. Diziye geçtiğimiz günlerde Celil Nalçakan ve Yurdaer Okur’un katıldığı öğrenilmişti.

Dizinin çalışmaları sürerken iki ismin daha katıldığı öğrenildi kadroya. Senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun’un yazdığı diziye iki küçük oyuncunun dahil olduğu öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, Bana Sevmeyi Anlat, Ufak Tefek Cinayetler ve Benim Tatlı Yalanım dizisinde de oynayan Lavinya Ünlüer bu isimlerden birisi.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisine iki sevimli isim katıldı... Bir tesadüf de dikkat çekti 8

Yeşilçay’ın kızını oynayacak olan Ünlüer ile birlikte oğlunu oynayacak isim de belli oldu. Göktan Oktay Göztepe de Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur’un oynayacağı çiftin oğulları olacak.

Bu arada bir küçük tesadüfü de atlamayalım. Lavinya Ünlüer, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mert Fırat’ın kızı Mila’yı oynamıştı.

Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın Kefaret dizisine iki sevimli isim katıldı... Bir tesadüf de dikkat çekti 9