Ana sayfa Dizi Haberleri Bu akşam Çukur’un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var!

Bu akşam Çukur’un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var!

tarafından zk zk
Sezon başından beri ekranın en çok konuşulan dizileri arasında oldu Çukur dizisi.

Bu akşam sezon finaliyle gelen dizide, yeni sezona bambaşka bir şekilde başlayacak olan Çukur’daki çöküşü ve yeniden dirilişi izleyeceğiz adeta!

İdris’in Çukur’dan gidişi ve Vartolu’nun gelişini kaçırmayın. Çünkü bu yaşanacaklar, yeni sezon öncesindeki büyük fırtınanın habercisi olacak adeta!

Bu akşam Çukur'un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var! 11

Çukur’un bu akşam ekrana gelecek sezon finali heyecanlı dakikalara sahne olacak. Çukur’da büyük sezon finalinde fırtına son kez kopacak ve Çukur, Koçovalı ile Vartolu tarafının tam ortasında kalacak.

Bu akşam Çukur'un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var! 12

Oğlu Selim’in ihanetiyle hayatının en büyük yıkımını yaşayan İdris Koçovalı, bu mücadelede mağlubiyetini ilan ederek Çukur’u Vartolu’ya bırakacak.

Bu akşam Çukur'un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var! 13

Yamaç, savaşmaya devam ederken Akşın ve Celasun’un düğünü Koçovalılar için bir nefes olacak. Tansiyonun yüksek olacağı sezon finalinde Çukur’un her karakterinin kendi finali ise büyük şaşkınlık yaratacak.

Bu akşam Çukur'un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var! 14

Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş yer alıyor.

Bu akşam Çukur'un sezon finalini kaçırmamanız için çok sebep var! 15

Çukur’un merakla beklenen sezon finali bu akşam saat 21.00’de Show TV’de!

ÇUKUR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN