Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizi Cemre Baysel’i uçurur! Baysel, Sen Çal Kapımı senaristinin yeni dizisinin başrolünde!

Bu dizi Cemre Baysel’i uçurur! Baysel, Sen Çal Kapımı senaristinin yeni dizisinin başrolünde!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen ve Türk dizi tarihinin en başarılı birkaç yapımından biri olan Sen Çal Kapımı dizisi sadece Türkiye’de değil tüm dünyada bir efsaneye dönüşmüş durumda. Bu başarıda paya sahip kişilerden biri de elbette senaristi Ayşe Üner Kutlu. Başarılı senaristten yeni bir dizi geliyor, hem de başrolde Cemre Baysel’le.

Bugüne kadar 85 ülkeye satılan ve dünyada fırtınalar estirmeye devam eden Sen Çal Kapımı dizisi başarılı stratejisiyle çok büyük bir başarıya imza attı. Başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’inin de kariyerlerinde füze hızında yükselmesine neden oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin bu kadar başarıya ulaşmasında en büyük pay sahiplerinden biri de elbette senaristi Ayşe Üner Kutlu. Başarılı senarist şimdi yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Senden Daha Güzel isimli dizinin başrolünde ise Cemre Baysel var.

Bu dizi Cemre Baysel’i uçurur! Baysel, Sen Çal Kapımı senaristinin yeni dizisinin başrolünde! 7

Türk dizi dünyasının son dönemde parlayan isimlerinden biri olan genç oyuncu Cemre Baysel, geçen yaz Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Başarılı oyuncu gerçek hayatta da erkek arkadaşı olan Aytaç Şaşmaz’la mükemmel bir ikili olarak sadece Türkiye’de değil tüm dünyadan izleyicilerin kalbini fethetmişti.

Baht Oyunu sona erdikten sonra yeni bir projede yer almayan Cemre Baysel’in ekrana geri dönüşü hayranları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Başarılı oyuncu en sonunda Senden Daha Güzel projesini kabul etti. Cemre Baysel bu dizide Gaziantepli bir doktoru canlandıracak.

Dizinin başrol erkek oyuncusu ise İstanbullu bir estetik cerrahını canlandıracak. Ancak bu role hayat verecek erkek oyuncunun ismi henüz belirlenmedi. Görüşmelerin sürdüğü belirtilirken erkek oyuncunun kim olacağı çok merak ediliyor.

Eğer senarist Ayşe Üner Kutlu, bu diziyle Sen Çal Kapımı’daki başarıyı yakalayabilirse demek oluyor ki Cemre Baysel’e de çok büyük kapılar açılıyor. Deniz Koloş tarafından yönetilecek dizinin önümüzdeki sezon ekrana geleceği belirtiliyor.