Ana sayfa Sosyal Medya Bu ikili çok konuşulur! İstanbullu Gelin’den sonra Aslı Enver ve Güven Murat Akpınar’ın buluşması enerji patlaması gibi!

Bu ikili çok konuşulur! İstanbullu Gelin’den sonra Aslı Enver ve Güven Murat Akpınar’ın buluşması enerji patlaması gibi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinde oynadığı ‘Süreyya’ karakteriyle hafızalarda yer etti. İstanbullu Gelin unutulmaz diziler arasına girerken oyuncunun sonrasında rol aldığı Babil dizisi ise çok uzun soluklu olmadı.

Babil’in beklenmeyen finalinin ardından uzun süredir dizilerde rol almayan Aslı Enver hayranlarıyla tiyatro sahnesinde buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı ve dizide kayın validesi ‘Esma’yı canlandıran usta oyuncu İpek Bilgin ve aynı dizide kayın biraderi ‘Osman’ı canlandıran Güven Murat Akpınar ile birlikte Sırça adlı tiyatro oyununda rol alacak.

Bu ikili çok konuşulur! İstanbullu Gelin'den sonra Aslı Enver ve Güven Murat Akpınar'ın buluşması enerji patlaması gibi! 7

Hayranları oyuncudan dizi projesi beklerken Aslı Enver sürpriz yapıp yeni oyun müjdesini geçtiğimiz hafta instagram hesabından yaptığı paylaşımla vermişti. Ekranlardan uzakta kaldığı süreçte hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideren oyuncunun son paylaşımı da takipçilerini mest etti.

22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapmaya hazırlanan Sırça’nın provaları tüm hızıyla devam ederken, Aslı Enver rol arkadaşı Güven Murat Akpınar ile prova çıkışı arabada çektiği eğlenceli video ile hayranlarına, ‘Bu ikili çok konuşulur’ dedirtti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Asli Enver (@aslienver)’in paylaştığı bir gönderi

Arabada, müzik eşliğinde dans eden ikilinin birlikte çok eğlendikleri her hallerinden belli oluyor. Bu enerjinin sahneye nasıl yansıyacağı oyuncunun hayranları tarafından şimdiden merak konusu oldu.

Sırça isimli tiyatro oyununda üç başarılı isme ayrıca genç kuşağın yetenekli isimlerinden Cem Yiğit Üzümoğlu da eşlik ediyor.  BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça, 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapacak!

Biletleri satışa sunulan Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini ise Ömer Sarıgedik yaptı.