Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinin yapımcı şirketinden, 5 Emmy Ödüllü The Night Of uyarlaması geliyor!

Hakim dizisinin yapımcı şirketinden, 5 Emmy Ödüllü The Night Of uyarlaması geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beş sezon süren Savaşçı dizisinin yapımcısı olan Limon Yapım, bu sezon uyarlama yapımlar ile ilerlemeyi tercih ediyor. Your Honor isimli ABD dizisinin yerli uyarlaması olarak Hakim dizisi hazırlandı… Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, İlayda Alişan ve Burak Dakak’ın başrollerinde yer aldığı yeni dizinin yakında atv’de yayınlanması bekleniyor. Dizinin fragmanı da ilgi çekti ve doğruluktan ayrılmayan bir hakimin, suça karışan oğlunu koruma çabası dizinin konusu oldu.

Limon Yapım, atv için Hakim isimli diziyi hazırlarken, bir başka ABD dizisinin de yerli uyarlaması için adım attı. Emmy Ödülü kazanan The Night Of isimli 8 bölümlük mini dizinin yerli uyarlaması için de çalışmaların başlatıldığı ortaya çıktı. Hakim dizisinin yayınlanan fragmanı çok ilgi çekti. Yeni sezon için düşünülen bu yeni uyarlamanın da şimdiden çok ilgi çekmesi bekleniyor.

Your Honor’un ardından Emmy ödüllü The Night Of’un uyarlaması geliyor. 2017 yılında yapılan Emmy ödüllerinde dizi tam 5 dalda ödül kazanarak çok büyük başarı elde etti. Dizinin 13 dalda Emmy’e aday gösterildiğini de belirtelim.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, ön hazırlıkları başlatılan projenin 2022-2023 sezonu için planlandığı belirtiliyor. Gelecek yayın döneminde ekranda olması beklenen projede yer alacak olan isimler de şimdiden büyük merak konusu oldu…

İngiliz senarist Peter Moffat’ın Your Honor isimli dizisinin ardından The Night Of’un da Türkiye’de uyarlanacak olması önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor.