Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işin içinde çok büyük bir oyun var! Avlu dizisinde Deniz’in ölmesi ters köşe mi?

Bu işin içinde çok büyük bir oyun var! Avlu dizisinde Deniz’in ölmesi ters köşe mi?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Avlu dizisinin 33. bölüm 2. tanıtımı, izleyiciyi adeta şoke etti!

Kudret’in şişlediği Deniz’in öldüğü haberi, cezaevine bomba gibi düşecek. Zerrin, Deniz’in öldüğünü söylüyor ama dizinin tanıtımını izleyenler bu işin içinde bir iş olduğu görüşünde.

Azra’nın yeniden cezaevine dönmesi için plan yapan Zerrin’in bir oyunu olduğu düşünülüyor.

Cezaevinde Deniz’in öldüğü haberi üzerine diğer kadınlar perişan oluyor. Hasret, Dudu ve diğerleri bu olaya inanmak istemiyor.

Bu işin içinde çok büyük bir oyun var! Avlu dizisinde Deniz'in ölmesi ters köşe mi? 7

Kudret ise büyük bir şok içinde. Herkesi sarsan bu olay sonrasında Zerrin’in bir kişiyi konuşmaması için uyardığı sözler tanıtımda yer alıyor. Özlem’in annesini öldürdüğünü bilen Zerrin, tanıtımın sonunda onu tehdit ediyor. Bu durum, Zerrin’in bir oyun oynadığı ve Özlem’in bunu bildiği şeklinde yorumlanmakta.

Bu arada Deniz’in öldüğü haberi Azra’ya da ulaşıyor. Azra, Deniz’in mezarına gidiyor. O mezarda gerçekten Deniz mi yatıyor, yoksa Azra’ya ulaşmak için bu da bir tuzak mı?

Yeni bölümde sürpriz gelişmeler izleyiciyi bekliyor.

İşte Avlu 33. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kudret’in Deniz’e Öfkesi Bitmiyor!

Azra, başına bu çorabı öreni bulmadan cezaevine dönmemeyi aklına koymuştur. Firari olmak onu çok zorlayacaktır üstelik peşindekiler sadece emniyet görevlileri de değildir. Deniz, bir yandan Pelin’in bir yandan bebeğin iyiliğini düşünürken, Kudret tüm karanlığı ve kötülüğüyle bir şeyler karıştırmaktadır