Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işte bir yanlış var! Nefes Nefese dizisi, büyük bir zamanlama hatası mı yapıyor?

Bu işte bir yanlış var! Nefes Nefese dizisi, büyük bir zamanlama hatası mı yapıyor?

tarafından zk zk
Star TV’nin yeni ve iddialı dizisi Nefes Nefese’nin yayın tarihi 1 Ağustos olarak açıklanmıştı. Ancak bu tarih pek çok anlamda şaşırtıcı oldu.

Yaz sezonunun ortasında başlayacak dizi, yaz ayına kurban verilebilir! Aylardır tanıtımları dönen ve sezonda başlaması beklenen dizinin tarihinin öne çekilmesine anlam verilemedi.

Üstelik, kış aylarında yapılan çekimi, yaz ayında izleyeceğiz. Bunun da diziye olumsuz yansıyacağı görüşü hakim.

Bakın Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Nefes Nefese’nin yayın tarihi için hangi sakıncaları öne sürüyor:

“Nefes Nefese’nin zamanlamasına itirazım var

Geçtiğimiz sezon için hazırlanan ama ertelenen, Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun gibi isimlerin rol aldığı, heyecanla beklediğim Nefes Nefese 1 Ağustos’ta başlıyor. Bence zamanlaması olmadı. Bu sıcakta, izlenme oranları düşmüşken, orada tüm karakterler kalın kalın giyiniyorken Nefes Nefese ilk bölümde zorlanabilir. İzleyicinin fark edip, hikayeye girebilmesi için zamana ihtiyacı var.

Bu işte bir yanlış var! Nefes Nefese dizisi, büyük bir zamanlama hatası mı yapıyor? 7

Onlar için bu zaman havanın daha serinlediği bir zamana denk geliyor. Şimdi bu kadın havaya neden bu kadar taktı dediğinizi duyar gibiyim. Çünkü meteorolojinin bir diziyi tutturmada çok önemli olduğuna inanıyorum. Karanlık bir hikayeyi, üstelik 140 dakika reklamsız, 35 derece sıcakta izleyiciye anlatmanın kolay olmadığını biliyorum. Umarım ben yanılırım. Nefes Nefese haftaya çarşamba muhteşem bir başlangıç yapar. Tanıtımlarını izlediğimde ben meraklandım, inşallah bölümde de aynı merak unsuru, heyecan vardır.”