Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadar bomba bir sahneye, o şarkı oldu mu? Sen Anlat Karadeniz’de bu kez izleyici isyanda!

Bu kadar bomba bir sahneye, o şarkı oldu mu? Sen Anlat Karadeniz’de bu kez izleyici isyanda!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
27. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinde, herkesi ciğerini yakan o sahnedeki müzik, izleyenlerin eleştirisine neden oluyor.

Bölüm boyunca ‘baba olmak’ meselesine pek çok kez yer verilen dizide, Fikret’in Vedat’a babalık dersi, Yiğit’in hiç ‘baba’ diyememesi, Tahir’in babası olmasa da Yiğit’e baba olmayı çoktan içselleştirdiği, Vedat’ın ‘nasıl baba olunmaz’ örnekleri sunduğu pek çok sahne yaşandı.
Konular akarken ‘babalık’ mevzusu da ara ara işlendi dizide. Yiğit’in biyolojik babası Vedat’a hiç baba dememesi ve kendisine ‘baba’ duygusu yaşatan Tahir’e bakışı, küçük ayrıntılarla yeni bölümde yer aldı.

Tam dizinin son sahnesi ve o vurucu anı geldi ve velayeti alan Vedat, Nefes’in çığlıklarına bakmadan, Yiğit’in gidip Tahir’e sarılmasına aldırmadan çekip aldı onu.

Bu kadar bomba bir sahneye, o şarkı oldu mu? Sen Anlat Karadeniz'de bu kez izleyici isyanda! 7

Yiğit, arabaya bindirilmeden önce son bir hamleyle kollarını Tahir’e doğru uzatıp can havliyle, yüreğinden kopan bir sesle ‘baba’ diye seslendi.

İşte o anda izleyici hem çok mutlu oldu hem de bir an kalakaldı. Tıpkı Tahir gibi. Yüreği perişan bir halde Yiğit için hiç bir şey yapamayıp sadece seyrederken, ‘Baba’ sözünü duyduğu anda daha da çok çaresizleşti adeta.

O sahne, dizide uzun süredir beklenen bir sahneydi. Yiğit, Tahir’i ‘baba’ olarak seçmiş ve ona ilk kez ‘baba’ demişti.

Tam da bu anda, Ayşenur Kolivar’ın muhteşem sesinden ‘Zulmetme Karadeniz’ şarkısı çalmaya başladı.

Aslında dizide sıklıkla kullanılan bu şarkı, pek çok sahnede yürekleri yakmayı ve ince bir sızıyla her sahneyi başkalaştırmayı hep başarmıştı.

Ancak bu şarkının, pek de Yiğit ve Tahir’in o ilk ‘baba-oğul’ bakışına uygun bulunmadı.

İzleyicilerden sosyal medyada kimi eleştiriler geldi bu fon müziğine.

Müziği beğenmeyen bazı izleyiciler, sahnenin videosunu alıp, üzerine kendi seçtikleri ve alternatif olabilecek, daha iyi durduğuna inandığı fon müziklerini yükleyip yayınladılar.

Pek çok kişiden de onay alan bu müzikler, Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine daha çok yakıştırıldı.

İşte sosyal medyadaki örneklerden bir kaçı: