Ana sayfa Dizi Haberleri Bu kadro ile Hayat Bugün dizisinin şansı baştan belli!

Bu kadro ile Hayat Bugün dizisinin şansı baştan belli!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix abonelerinin aşina olduğu bir dizi New Amsterdam. Hastane temalı dizileri sevenlerin beğeni ile izlediği yapımın ilk kez bir uyarlaması çekiliyor. Yerli uyarlamasının ismi Hayat Bugün olarak belirlendi. Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Hayat Bugün dizisi, konusu hastanede geçen dizileri sevenler için güzel bir sürpriz oldu.

Doktorlar isimli diziden başlayarak hastanede geçen, doktorlar, hastalar ve özel hayatlarının hikayelerini kurgusal bir dille anlatan diziler, izleyici için keyifli bir alternatif. Mucize Doktor dizisi, son döneme damgasını vuran benzer temalı bir diziydi. Özellikle otistik bir doktor olan Ali Vefa karakteri ile birlikte Mucize Doktor dizisi çok sevildi.

Bu dizinin ardından da TRT1’in Kasaba Doktoru dizisi, ekranda bu boşluğu doldurmaya başladı. Bu kez Show TV de benzer temalı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Bir süredir çalışmaları süren diziden gelen ilk afiş fotoğrafı ise kadrosu ile de dizinin dikkatleri çekmesini sağladı.

Başrollerde yer alan isimler, hastanede geçen hikayelerin kahramanları olarak izleyiciden şimdiden onayı almış görünüyor! Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un başrolünde yer aldığı dizi, kadrosuyla daha başlamadan izleyicinin merakını cezbetti!

Bu kadro ile Hayat Bugün dizisinin şansı baştan belli! 8

Kısa bir süre önce okuma provaları ve ardından çekimleri başlayan dizinin afişi de yayınlandı ve izleyiciye yakında gelmekte olduğu müjdesi de verildi! Yine bir hastanede geçen hikayesiyle heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile ekrana geldiğinde izleyicinin keyif alacağı bir yapım olduğu, kadrodan da belli olmakta!

Hepsi de birbirinden deneyimli, başarılı, sevilen isimleri kadrosuna toplayan Hayat Bugün dizisi, hem doktorların hem de tüm sağlık çalışanlarının son dönemde toplum içinde yaşadığı ve şiddete hatta ölümlere varan olayların gündeme geldiği süreçte izleyiciye empati kurma şansı da tanıyacak!

ABD’nin dünya çapında ilk kez uyarlaması yapılan New Amsterdam dizisinin yerli versiyonu Hayat Bugün, hasta-hastane-doktor-sağlık çalışanı genelinde, izleyenler ve sağlık sektörüne bakış açısından da izleyici ile kuracağı bağ nedeniyle önemli bir yapım.

Dizide Ulaş Tuna Astepe, Doktor Barış Güvener karakterine hayat veriyor. Dizinin yönetmenliğini Çiğdem Bozali yaparken, uyarlama senaryoyu da Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kaleme alıyor.

Merakla beklenen ‘Hayat Bugün’ün konusu ise şöyle; Başhekim Barış Güvener (Ulaş Tuna Astepe), İstanbul’un en eski ve en köklü hastanelerinden Hisarönü Hastanesi’ne atanır. Ancak zamanının en iyi hastanelerinden biri olan Hisarönü zor bir dönemden geçmektedir. Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi yeniden yazılmaya başlanır. Barış; hastaneyi ayağa kaldırmaya çalışırken; hem kendi hayatındaki zorluklarla mücadele edecek, hem de tek tek kalplerini kazandığı çalışma arkadaşlarıyla birlikte hastaları için zorlu bir savaşa girecektir.

Bu kadro ile Hayat Bugün dizisinin şansı baştan belli! 9

İmkansız aşklar, kıymetli dostluklar ve dokunaklı hayat hikayelerinin yolu Hisarönü Hastanesi’nden geçerken; Barış, sevginin gücüne, umuda ve adanmışlığa bizi yeniden inandıracak ve hastanenin kapılarını İstanbul’da yaşayan herkese açacak!

Hayat Bugün diyebilmek, umutlanabilmek ve yeniden başlayabilmek için ise tek bir soru soracak; “Sizin için ne yapabilirim?” ‘Hayat Bugün’ çok yakında SHOW TV’de ekranlarında olacak.