Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer dizisi öncesi yeni imajıyla çok beğenildi!

Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer dizisi öncesi yeni imajıyla çok beğenildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde oynadıktan sonra kariyerinde sıçrama yaşayan Aytaç Şaşmaz, ardından Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisinde oynayarak, sadece dramda değil, farklı türdeki projelerde de başarılı olabileceğini ortaya koymuştu!

Aytaç Şaşmaz’ın Cemre Baysel ile başrolünde yer aldığı Baht Oyunu dizisinin ardından başka bir dizide yer almaması hayranlarını üzmüştü. Bir sezon ara veren oyuncu, yakında ekrana dönmeye hazırlanıyor. Üstelik bu kez bir gençlik dizisi ile…

1990-2000 yılları arasında tam 10 yıl boyunca tüm dünyada büyük yankı uyandıran ABD’nin Beverly Hills 90210 isimli dizisinin yerli uyarlaması çekilecek yakında. Kadrosu yavaş yavaş oluşmaya başlayan dizi, Türkiye’de Gelecek Uzun Sürer ismiyle yayınlanacak.

Fox TV için çekilecek olan dizide Aytaç Şaşmaz da rol alıyor. İçinde dramatik hikayelerin de yer aldığı dizide Şaşmaz, Evren isimli bir karaktere hayat verecek. Ay Yapım imzalı dizide Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora da rol alıyor.

Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer dizisi öncesi yeni imajıyla çok beğenildi! 8

Aytaç Şaşmaz’ın, Baht Oyunu dizisinde başrolde oynadığı Cemre Baysel ile aşk yaşaması da hayranlarının çifte olan ilgisini arttırmıştı. Şaşmaz ve Baysel’in mutlu beraberlikleri sürerken Cemre Baysel bu yaz Senden Daha Güzel dizisi ile ekranlara döndü. Ancak Aytaç Şaşmaz, bir süredir beklemedeydi. Şimdi Gelecek Uzun Sürer dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Bu arada dizideki imajı da ayrıca merak konusuydu. Oyuncunun yakın arkadaşı ve meslektaşı Berk Cankat’ın çektiği fotoğrafları, hayranları tarafından çok beğenildi. Yeni imajı ile çok yakışıklı ve çekici bulunan oyuncunun pozlarına yorum yapanlardan birisi de sevgilisi Cemre Baysel’di. Baysel, “Oh be!” yorumu ile çifti takip eden hayranlarını gülümsetti.

Aytaç Şaşmaz, Gelecek Uzun Sürer dizisi öncesi yeni imajıyla çok beğenildi! 9

Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı dizinin senaryosu Damla Serim tarafından kaleme alınan Gelecek Uzun Sürer dizisinin kadrosunda ayrıca Nur Fettahoğlu, Necip Memili ve Aslı Orcan da yer almakta. Çekimlerine başlanılan dizinin henüz yayın tarihi belli değil. Ancak Aytaç Şaşmaz hayranları şimdiden heyecanla dizideki imajını merakla bekliyordu. Gelen son pozlarla Aytaç Şaşmaz’ın imajı da ortaya çıkmış oldu. Oyuncunun yeni rolü için saçlarını uzattığı ve kirli sakal bıraktığı görülüyor.