Ana sayfa Dizi Haberleri Bu karar Kardeşlerim dizisi izleyicilerini çok üzecek!

Bu karar Kardeşlerim dizisi izleyicilerini çok üzecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi bu sezonun en iyi projelerinden biri. Genç oyuncularla ekrana gelen dizi duygusal sahneleriyle her bölümünde izleyicileri gözyaşına boğuyor. Ancak dizinin hayranlarını üzecek bir haber var.

atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, Cumartesi akşamları yoluna devam ediyor. Dizinin hikayesi izleyicilerden büyük ilgi görürken, genç oyuncuların performansları da bir harika… Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun çok iyi bir dizi çifti oldu. Doruk ile Asiye karakterine hayat veren ikilinin performansları da gayet başarılı.

Cumartesi akşamları ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin başrollerinde Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk gibi isimler yer alıyor. Dizi dört kardeşin acıklı hikayesiyle izleyicilere duygusal anlar yaşatıyor.

Kardeşlerim dizisi hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında çok iyi gidiyor. Bu güzel gidişat izleyicilerin diziyle önümüzdeki sezon buluşmalarına da neden oldu.

Kardeşlerim dizisi önümüzdeki sezon da devam edecek. Ancak yakında sezon finali yapacak.

Daha önce yapılan açıklamada dizinin 19. bölümde sezon finali yapacağı açıklanmıştı. Ancak yeni gelen bilgiye göre dizinin sezon finali bir bölüm öne çekildi. Yani Kardeşlerim dizisi 19. değil 18. bölümde final yapacak.

Bu durumda 22 Mayıs Cumartesi akşamı 14. bölümü yayınlanan Kardeşlerim dizisinin finaline dört bölüm kaldı.