Ana sayfa Dizi İzle Emanet 28 Mayıs Cuma 190. bölüm fragmanı izle!

Emanet 28 Mayıs Cuma 190. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Emanet dizisi, ilk sezonunu tamamlamaya doğru ilerliyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisi iyi bir sezon geçirdi. Yaman ve Seher karakterlerini başarıyla canlandıran genç oyuncular arasında aşk yaşandığı iddiaları da konuşuldu. İki genç oyuncu aşk iddiaları sorulunca, özel hayatın kendilerine kalması gerektiğini düşündüklerini belirtti ve net bir yanıt vermedi.

Emanet dizisinde ise 27 Mayıs perşembe günü 189. bölüm yayınlandı. İzleyicilerin merakla beklediği bu bölümde İkbal’in konakta kalmaya devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Peki dizinin sezon finalinde neler olacak? 28 Mayıs Cuma günü Emanet dizisinin 190. bölümü ekrana gelecek. Neler olacağını yayınlanan fragmanda bulabilirsiniz.

Emanet dizisinin bugünkü bölümünde ise İkbal konakta kalmanın bir yolunu bulur. İkbal’le ilgili şüpheleri bitmeyen Yaman ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtı için daha beklemek gerekiyor.

İkbal istediğini elde etmiş ve konakta kalmayı başarmıştır. Ama Yaman, ortaya çıkan bu yeni durum hakkında çok fazla şüpheye sahiptir. İkbal hakkında işe yarar bilgiler elde etmeye çalışır. İşte Emanet dizisinin bugün yayınlanan 189. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.