Ana sayfa TV Programları ”Bu kişiler profesyonel oyuncu” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Aralık 2018

”Bu kişiler profesyonel oyuncu” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Aralık 2018

tarafından ker_def

atv ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 12 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık hikayesinin detaylarına yer verildi.
Bin bir kılığa giren kadın, Türkiye’nin dört bir yanında evlilik vaadiyle sayısız dolandırıcılık yaptı!

Araştırmacı – Gazeteci Müge Anlı, akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkardı. Videodan başlıktaki konuyla ilgili detayları izleyebilirsiniz.

İsminin Hilal Çam bilenen kadın, kılıktan kılığa girerek Türkiye’nin dört bir yanındaki sayısız erkeği evlilik vaadiyle binlerce lira dolandırdı.

Müge Anlı’ya gelen “Milli Gelin” mağduru beyefendilerin anlattıkları şok etti.

Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan genç kadının ablası Müge Anlı’da!
Gözyaşları içinde canlı yayına çıkan Ayşe Gökdemir; “Kardeşim dolandırıcılık çetesinin eline düştü. Kurtaramıyorum” dedi!

Türkiye’nin dört bir yanında sayısız erkeği evlilik vaadiyle dolandıran çeteyi Müge Anlı ortaya çıkardı.

Kılıktan kılığa giren Hilal Çam ve kendisini onun dayısı gibi tanıtan Resul Gürcan’ın dolandırıcılık yöntemini onlarla birlikte çalışan kişi anlattı.

Müge Anlı’ya bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadın; “Dolandırıcılık yapacakları yerlerde önce gerçek bir evliliğe vesile olurlar. Bu onların güvencesidir. Ardından bir ev, anne, baba ayarlarlar. Dolandırıcılığı yapıp ortadan kaybolurlar. Paraları da aralarında bölüşürler” diyerek evlilik çetesini anlattı.

Resul Gürcan ve Hilal Çam adlı kişilerin başını çektiği çetenin; bin bir kılığa girip 81 ilde binlerce lira dolandırıcılık yaptıkları belirlendi.

Müge Anlı stüdyosuna gözyaşları içinde koşan Ayşe Gökdemir’in anlattıkları ise şok etkisi yarattı.

Çetenin üyelerinden birinin kardeşi olduğunu söyleyen Gökdemir; “Kardeşim Nazmiye, bu çetenin eline düştü. Kurtaramıyorum. Şimdi Sivas’a götürmüşler. Orada birilerini dolandırıyor olabilir” dedi.