Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği yeni dizisi Nomen sıra dışı hikayesiyle şaşırtacak!

Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği yeni dizisi Nomen sıra dışı hikayesiyle şaşırtacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – En son 2020 yılında rol aldığı Babil dizisinden bu yana setlerden uzakta olan Halit Ergenç en sonunda hayranlarıyla buluşmasını sağlayacak anlaşmaya imza attı. Ergenç’in Türkiye’deki yayınına çok yakında başlayacak Disney Plus için çekeceği dizi Nomen, sıra dışı hikayesiyle dikkat çekiyor.

14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak olan dijital yayın platformu Disney Plus’ın anlaştığı oyunculardan biri de Halit Ergenç. Bugüne kadar 1001 Gece, Aliye, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan oyuncu en son iki sene önce Babil dizisiyle ekrana gelmişti.

Babil’den sonra herhangi bir projede yer almayan ve eşi Bergüzar Korel’le Londra’ya yerleşen başarılı oyuncu Disney Plus için çekeceği diziyle gündeme geldi. Halit Ergenç’in rol alacağı Nomen isimli dizi herkesi çok şaşırtacak bir hikayeye sahip.

Halit Ergenç’in Disney Plus için çekeceği yeni dizisi Nomen sıra dışı hikayesiyle şaşırtacak! 82

Distopik (Yaşanan küresel ya da ulusal bir felaket sonrasında insanların genelinde umudun ve yaşama isteğinin kalmadığı karanlık gelecek) bir dünyada geçecek Nomen isimli dizinin yöntemenliğini Fatih Kızılgök üstleniyor. Kızılgök daha önce Beş Vakit isimli filmi yönetmişti.
Nomen dizisinin senaryosu ise Zafer Külünk’e ait olacak.

Med Yapım tarafından çekilecek dizide hastalığından dolayı yaptığı buluşla öne çıkacak olan karakter, telapatik yöntemle eşiyle iletişim kurabilecek. Halit Ergenç’in başrolü paylaşacağı kadın oyuncunun kim olacağı da şimdiden merak konusu oldu. Dizide anlaşma sağlanan bir diğer oyuncu da Sadakatsiz’de Derin rolünü canlandıran Melis Sezen.

Netflix’in ardından Disney Plus dizileri ile birlikte Türk dizi sektörü dünyaya yayılmak için yeni bir platform daha kazanmış olacak. Şimdiden aralarında Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Can Yaman, Şahan Gökbakar, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Demet Özdemir, İrem Helvacıoğlu, Hande Erçel’in yer aldığı birçok star isimle sözleşme imzaladı.