Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ne hal Vartolu! Çukur dizisinin fenomen karakteri Galatasaray’ın kapısından dönmüş!

Bu ne hal Vartolu! Çukur dizisinin fenomen karakteri Galatasaray’ın kapısından dönmüş!

tarafından ker_def

Çukur dizisindeki başarısıyla çok konuşulan ve Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil, Bursaspor’la antrenmana çıktı

Çukur dizisinin ‘Vartolu’su bugün bambaşka bir konuyla gündeme geldi.

Son dönemde TV dizilerinin sevilen oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil, küçük yaş kategorilerinde formasını giydiği Bursaspor tesislerini ziyaret etti ve idmana katılarak futbolcularla bir araya geldi.

Erkan Kolçak Köstendil, takımla birlikte antrenmana çıktı ve kaleci antrenörü Cristian Mas eşliğinde kaleci antrenmanı yaptı.

Başarılı oyuncu, Bursaspor eşofmanlarını giydi ve takımla birlikte keyifli dakikalar yaşadı. Köstendil, kaleci Harun Tekin ile koştu ve futboldaki becerilerini sergiledi.

Bu ne hal Vartolu! Çukur dizisinin fenomen karakteri Galatasaray'ın kapısından dönmüş! 8

BU HALİ HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Köstendil daha sonra ise futbolculuk dönemine ait bir fotoğrafı paylaştı. Sosyal medya hesabından Bursaspor’da kalecilik yaptığı yıllara ait fotoğrafını paylaşan Kösendil’in değişimi dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil futbolculuk yıllarına ait bir anısını şu sözlerle anlatmıştı: Bursa’da doğdum. Rahmetli babam bir dönem belediye başkan yardımcısıydı. Annem yaklaşık 30 senedir aynı dükkânda kadın giyim ve ev tekstili üzerine kendi ürettiği şeyleri satıyor. Ailemizin gerçek sanatçısı o. Bursaspor’da kaleciydim.

Bu ne hal Vartolu! Çukur dizisinin fenomen karakteri Galatasaray'ın kapısından dönmüş! 9

Galatasaray’a profesyonel imza atmaya yaklaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu.