Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne hız Alp Navruz! Ünlü oyuncunun hızına yetişilmiyor!

Bu ne hız Alp Navruz! Ünlü oyuncunun hızına yetişilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elimi Bırakma final yaptıktan sonra kısa süre dinlenen Alp Navruz, yeni dizisi için set başı yaptı. Oyuncu Fox TV’de ekrana gelecek olan Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile başrolde yer alıyor.

Navruz, instagram hesabından dizinin senaryosunu gösterdi ve “Yolculuk bizi kendimize geri getirir demiş Albert Camus. O zaman yeni yolumuz hayırlı olsun” diyerek takipçilerine mesaj yolladı.

3 yıldır üst üste dizilerde rol alan ve kısa süre aralar dışında kariyerine yoğunlaşan Alp Navruz, saç ve sakallarını uzattığı Serhat rolü ile yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.25 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak dizinin fragmanını instagram hesabından yayınlayan oyuncuya, hayranlarından çok sayıda destek geldi.

‘Sadece gerçek aşklar küllerinden doğarmış’ İlk bölümümüzle 25 Ocak Cumartesi 20.00’de sizlerle!

 

Dizinin ateş ettiğini belirten hayranlar, çok heyecanlı olduklarını belirten yorumlarda bulundu.

“Bu ne hız Alp bey” diyen takipçiler Elimi Bırakma’nın finalinden kısa bir süre sonra Alp Navruz’a ekranda bambaşka birisi olarak görmeyi beklemiyordu. Hatırlanacağı gibi oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra da fazlam bekleme yapmadan Elimi Bırakma setine çıkmıştı.

Navruz’un iyi bir iş çıkardığını düşündüklerini belirten hayranları, sabırsızlıkla yeni diziyi beklediklerini belirten yorumlar yaptı.