Ana sayfa Sosyal Medya Bu ne şıklık! Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Oktay Kaynarca… Şıklıkta yarıştılar, karar sizin!

Bu ne şıklık! Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Oktay Kaynarca… Şıklıkta yarıştılar, karar sizin!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Yer aldıkları sinema filmleri ve dizilerle izleyicinin gönlünde taht kurmuş üç başarılı ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Kadir Doğulu ve Oktay Kaynarca, farklı projelerde de yer almakta. Bu üç isim, son dönemde üç farklı giyim markasının yüzü. Instagram hesaplarından zaman zaman reklam yapmayı da ihmal etmiyorlar.

Aynı gün içinde üçü birden,  birbirlerinden habersiz reklam içerikli paylaşımlarıyla dikkatleri çektiler. Şu anda atv’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başrolünde oynayan Burak Özçivit, Altınyıldız Classics markasının yüzü. Yaptığı son paylaşıma not düşmedi ama etiketine ekledi.

Kış konsepti ile görünen Özçivit’in açık renkli kıyafetli hali, takipçilerinin beğenisini kazandı. Şıklık yarışında beğenileri topluyor…

Bu ne şıklık! Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Oktay Kaynarca... Şıklıkta yarıştılar, karar sizin! 9

Bir diğer isim Kadir Doğulu da Hatemoğlu markasının yüzü. Oyuncu, yeni koleksiyonla verdiği pozu paylaşmış. O da hayli şık tasarımlar içinde beğeni topluyor…

Şık, kaliteli ve rahat! @hatemoglu1924 ’nun Rengarek Kasım ayı kampanyasından sizler için seçtiğim ürün profildeki linkte☝????

#HatemoğluByKadirDoğulu #Hatemoğlu #Hatemoğlu1924 #TarzınaYatırımYap #RengarenkKasım #Sonbahar #Kış #YeniSezon

Bu ne şıklık! Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Oktay Kaynarca... Şıklıkta yarıştılar, karar sizin! 10

Beyazlar içindeki tasarımlarla poz veren bir başka isim de Oktay Kaynarca. Oyuncu, Kiğılı markasının yüzü. O da açık renkli kıyafetiyle hayli şık duruyor.

İşte oyuncunun paylaşımı:

Göz kırpmak Aralıktan Ocak’a beyaz beyaz…????????

Bu ne şıklık! Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Oktay Kaynarca... Şıklıkta yarıştılar, karar sizin! 11