Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Ece Uslu, 10 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu arkadaşlarını unutmadılar!

Bergüzar Korel ve Ece Uslu, 10 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu arkadaşlarını unutmadılar!

tarafından ker_def

Televziyongazetesi.com/Detay- Sanat dünyasındaki pek çok ismin sevgiyle andığı bir isim Onur Bayraktar. Henüz 31 yaşındayken geçirdiği bir kazada hayatını kaybetmişti.  Dizilerde, tiyatro oyunlarında yer alan başarılı bir isimdi.  Ahu Türkpençe ile birlikte rol aldığı “Şöhret” adlı dizide daha büyük kitlelerce tanındı.

1979 doğumlu oyuncu 26 Kasım 2010 tarihinde, Üsküdar’da geçirdiği motorsiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Sevenlerini, hayranlarını ve sanat camiasını çok üzen bu ölümün ardından, oyuncu dostları onu unutmadı.

10. yılında Bergüzar Korel ve Ece Uslu, instagram hesaplarından Onur Bayraktar’ın anısına çıkarılan bir kitabı tanıttılar. Habitus Kitap tarafından yayınlanan kitapta, Bayraktar’ın oyunları bir araya getirildi.

Bergüzar Korel ve Ece Uslu, 10 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu arkadaşlarını unutmadılar! 9

Uslu, hayata veda edişinin ardından geçen 10 yılın ardından çıkarılan bu kitabı paylaşırken, “Canım arkadaşım, güzel insan” diyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Canım arkadaşım, güzel insan Onur Bayraktar’ın bugün aramızdan ayrılışının 10. yıldönümü. Oyunlarının bir araya toplandığı kitabı bugün @habituskitap ile raflardaki yerini aldı. ▪️Kaos ▪️Sonra ▪️Terk ▪️iyi ki varsın #onurbayraktar ❤️

Bergüzar Korel ve Ece Uslu, 10 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu arkadaşlarını unutmadılar! 10

Bergüzar Korel de instagram story bölümünden kitabı paylaşarak Mimar Sinan Üniversitesi’nde birlikte okudukları o dönemle ilgili olarak “O kadar hayrandık ki hepimiz” sözleriyle Onur Bayraktar’ın kişiliğinden bahsetti.

Korel, Bayraktar’ın tüm oyunlarının toplandığı kitapla ilgili bilgi verdi ve duygularını da paylaştı.

İşte Bergüzar Korel’in o paylaşımı:

Bergüzar Korel ve Ece Uslu, 10 yıl önce hayatını kaybeden oyuncu arkadaşlarını unutmadılar! 11