Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sefer Züleyha kıskançlıktan çatlayacak! Bir Zamanlar Çukurova etme bulma dünyası oldu!

Bu sefer Züleyha kıskançlıktan çatlayacak! Bir Zamanlar Çukurova etme bulma dünyası oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha, Bir Zamanlar Çukurova’nın asıl kadın karakteri olarak 3 sezondur ekranda fırtınalar estiriyor. Ancak onun artık büyük bir yarası var. Çünkü sevdiği adam, oğlunun babası Yılmaz öldü ve artık anılardan başka bir şey kalmadı…Züleyha, Hünkar’ın ölümünden sonra da hanım ağalığa terfi etti ve dizide artık çok daha farklı bir konumda bulunuyor.

Hilal Altınbilek’in canlandırdığı karakterin önümüzdeki bölümlerden en büyük çatışmalardan birisini Ümit karakteri ile yaşayacağı da ortaya çıktı. Hande Soral’ın büyük bir sırla geldiği Çukurova’da ortalığı karıştıracağı netleşti. Soral, 2 aya yakın süredir sette ve ekip tarafından da çok iyi karşılandı. Adana şehri de çok seven oyuncu, hikayede de önemli değişiklikler getirecek birisi…

Bu sefer Züleyha kıskançlıktan çatlayacak! Bir Zamanlar Çukurova etme bulma dünyası oldu! 7

Dizi TV programına konuk olan Hande Soral, çok iyi karşılandığını söyledi ve şunları anlattı: “Sonradan bir işe girmek kolay değil. Bu birçok oyuncunun çok da tercih edeceği bir durum değil. Benim için de kolay değildi gitmeden önce. Çünkü, herkes birbirini tanıyor, üçüncü sezonları olan bir iş. Dışarıdan bir yabancı olarak girmek ve onlardan biri olabilmek insanı ürkütüyor ama çok tatlı bir ekip. Gerçekten kucakladılar beni. Hepsi bi hoş geldin dedi. Hiçbir sorun yaşamadım ve çok güzel gidiyor şimdilik.”

Ümit karakteri Fikret’in sevgilisi. Ancak Demir ile karşılaşmaları ve sonrasındaki diyalogları da aralarında bir şeyler olacağını anlatıyor. Bu konu Züleyha cephesinde de bir kıskançlık sebebi olacaktır. Ancak şimdiye kadar bu düşence bir varsayım idi. Hande Soral ise, bu durumu onaylayan sözleri ile dikkat çekti.

Soral, “Evet doğru düşünüyorsunuz. Demir Yaman ile Züleyha’nın ilişkisini birazcık karıştıracak diyebilirim” dedi. Yani etme bulma dünyası sözü yine gerçekleşecek. Bugüne kadar Züleyha için Demir’in yaşadığı kıskançlıkları artık Demir için Züleyha’nın yaşama vakti geldi…

İşte bunu sağlayacak olan isim de Ümit Kahraman karakteri olacak. Hilal Altınbilek ile Hande Soral sahnelerinin de bolca gerilimli olacağı böylelikle ortaya çıkmış oldu.