Ana sayfa Dizi Haberleri Bu sezon dizilerin en şanssız başrol oyuncusu Begüm Birgören oldu!

Bu sezon dizilerin en şanssız başrol oyuncusu Begüm Birgören oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 İstanbul doğumlu olan Begüm Birgören, bu sezon yer aldığı iki farklı dizide ne yazık ki, büyük talihsizlikler yaşadı. 2019 yılındaki Vurgun isimli dizinin sadece 6 bölüm sürmesinin şanssızlığını yaşayan ünlü oyuncu, aynı sorunu bu sezon 2 farklı dizide yaşayarak da talihsizlik yaşadı.

2021-2022 sezonuna Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin heyecanı ile başlayan Begüm Birgören, Kars’a giderek çekimlere katıldı. Barış Kılıç, Timur Acar ve Aslıhan Güner’in de başrolünde yer aldığı dizi etkili bir dram hikayesiydi. Fox TV’nin çok umutlandığı bir dizi olmasına rağmen sadece beş bölüm süren Uzak Şehrin Masalı, birçok izleyicinin gönlünde yara olarak kaldı…

Begüm Birgören ve ekip arkadaşları da yoğun ve emek dolu bir çalışmanın güzel sonuçlarını alamadan, hikayenin daha başında dertlerini anlatamadan ekrana veda etmek durumunda kaldı.

Oyuncu, bu sezon ikinci kez yine bir Fox TV dizisinden gelen teklifi kabul etti. İstanbul’un Şile ilçesinde yapılan çekimler devam ediyor, ancak dizi için final kararı çoktan alındı… Fox TV yönetimi ilk 3 bölümde düşük reytingler alan dizinin final yapmasına karar verdi.

Bu sezon dizilerin en şanssız başrol oyuncusu Begüm Birgören oldu! 7

Uzak Şehrin Masalı dizisinde olduğu gibi beşinci bölümle birlikte veda edecek olan Son Nefesime Kadar, izleyenlerin üzülmesine neden oldu.

Begüm Birgören ise, aynı televizyon kanalının iki iddialı dizisinde başrolde yer alma fırsatı elde etti. Ancak oyuncunun başarılı performansları dizilerin geniş kitlelere ulaşamaması nedeniyle ortada kaldı…

Begüm Birgören, bu sezon iki önemli dizide başrol oynayıp da ikisinin de beşinci bölüm itibariyle final yapması gibi çok talihsiz bir durum ile karşılaştı ve sezonun en talihsiz isimlerinden birisi oldu.