Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi Kral Kaybederse için sürpriz bir kadın oyuncu!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi Kral Kaybederse için sürpriz bir kadın oyuncu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hala resmi bir açıklama yapılmasa da Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse dizisiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak olan dizi için sürpriz bir kadın oyuncunun adı geçiyor.

OGM Pictures tarafından çekilecek diziyi herkes çok merak ediyor. Ancak bir türlü resmi açıklama yapılmıyor. Dizi projesiyle ilgili son gelen bilgi kadın başrol oyuncusu hakkında. Ortaya atılan iddiaya göre dizi için, halen Kuruluş Osman dizisinde rol alan Şeyma Korkmaz ile görüşülüyor.

Şeyma Korkmaz, bir döneme damgasını vuran günlük dizi Beni Affet’de Feride karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan Şeyma Korkmaz, Beni Affet dizisinin ardından özellikle Ortadoğu ve Arap dünyasında çok sevilen bir oyuncu haline gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi Kral Kaybederse için sürpriz bir kadın oyuncu! 7

Başarılı oyuncu halen ATV’nin başarılı dizisi Kuruluş Osman’da Mari karakterini canlandırıyor. Diziye üçüncü sezonda dahil olan Şeyma Korkmaz, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kral Kaybederse’nin oyuncu kadrosu için çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Kulislerdeki son bilgilere göre, Kenan karakteri için Kıvanç Tatlıtuğ ile masaya oturuldu ve oyuncu prensipte olumlu bakıyor. Fakat bir anlaşma ile ilgili konu net değil.

Kadın oyuncu için ise daha önce Neslihan Atagül, Serenay Sarıkaya ve Büşra Develi’nin isimleri konuşuluyordu. Ancak hiçbiriyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Neslihan Atagül de Star TV için çekilecek Gecenin Ucunda isimli dizi için anlaşma yaptı.