Ana sayfa Sosyal Medya Bu yazın en cesur bikinili pozlarından birini de Gülcan Arslan verdi!

Bu yazın en cesur bikinili pozlarından birini de Gülcan Arslan verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 Doğumlu olan Gülcan Arslan, 2008 yılında oynadığı Sınıf dizisi ile oyunculuğa adım attı. Kahramanlar, Bir Çocuk Sevdim, Arka Sokaklar, Günahkar, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ölene Kadar, Zengin ve Yoksul gibi dizilerde de oynayan başarılı oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile de dikkat çekmişti.

Tv8’de yayınlanan ve başrolünde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un yer aldıkları diziye sonradan dahil olmuştu. Özdemir’in hayat verdiği Zeynep’in yıllardır kayıp olan ablası Gülbin (Nesrin) olarak ortaya çıkan Gülcan Arslan, bu dizideki rolüyle konuşulmuştu.

Aynı zamanda dizide birlikte rol aldığı Demet Özdemir ile de güzel bir dostluk geliştiren ve zaman zaman bir araya gelen oyuncu, daha sonra TRT’nin sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde de Despina karakterini oynadı. Başarılı oyuncu, diziye 9. bölümde veda etti.

Bu yazın en cesur bikinili pozlarından birini de Gülcan Arslan verdi! 9

Şu sıralar tatil yapan ve bol bol dinlenen Gülcan Arslan, instagram sayfasından son yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı! Yeşillikler içinde bikinili pozuyla görünen oyuncu, cesur fotoğrafıyla hayranlarının beğenilerini almakta…

Bu yazın en cesur bikinili pozlarından birini de Gülcan Arslan verdi! 10

Siyah bikinili pozlarını  ‘Söylenecek bir şey yok’ notunu paylaşan oyuncunun düzgün vücudu hayranları tarafından beğeni toplarken, karnındaki yılan dövmesi ve vücudundaki diğer dövmeleri de ortaya çıktı. Oyuncunun pozları övgü dolu yorumlar alıyor.

Cesur pozları ile takipçilerinin bol bol ateş emojisi ilettiği Gülcan Arslan, yaz sezonunun bikinili cesur pozlarını veren ünlü isimler arasında dikkat çekenlerden birisi oldu…

Bu yazın en cesur bikinili pozlarından birini de Gülcan Arslan verdi! 11

Bikinili pozları takipçileri tarafından övgülere boğulan Gülcan Arslan, sosyal medyada çok konuşulan bu pozlarıyla yaza damgasını da vurdu!

Rol aldığı dizilerdeki oyunculuğu ile beğenilen Gülcan Arslan, farklı rollerdeki başarılı performansı ile övgü toplayan bir isim. Farklı karakterlerle izleyicinin aklında kalmayı başaran oyuncu, özellikle Arka Sokaklar dizisindeki ‘Leyla’ karakteri ile daha çok hatırlanmakta…

Bu arada Gülcan Arslan, başrol oyuncusu Birand Tunca’nın pek çok ödüle aday gösterilmesiyle adından söz ettiren Ruins adlı kısa filmde de rol aldı. Senaryosu ve yönetmenliği Emir Mavitan’a ait Ruins isimli kısa filmde Birand Tunca ve  Gülcan Arslan ile birlikte  Müjde Uzman ve Aslı Mavitan da oynadı.

Oyuncunun yeni sezonda bir dizide rol alıp almayacağı ise henüz net değil…