Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Gülcan Arslan pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

Güzel oyuncu Gülcan Arslan pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2008 yılından bu yana ekranlarda pek çok projede izlediğimiz oyuncu Gülcan Arslan, en son Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide rol almış ve ‘Despina’ karakterine hayat vermişti.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine 9. bölümde veda eden oyuncu, son sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Tatil pozlarını instagram hesabından yayınlayan Gülcan Arslan, siyah bikinili pozlarını paylaşarak, ‘Söylenecek bir şey yok’ notunu paylaştı. Oyuncunun pozları hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Güzel oyuncu Gülcan Arslan pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 8

Ünlü oyuncu önceki sezon da Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziye ikinci sezonda ‘Nesrin’ karakteri ile katılmıştı.Bugüne kadar birçok dizide rol alan Gülcan Arslan farklı karakterlerle akılda kaldı. Oyuncuyu hayranları en çok da Arka Sokaklar dizisindeki ‘Leyla’ karakteri ile hatırlıyor.

Güzel oyuncu Gülcan Arslan pozlarıyla sosyal medyayı ateşe verdi!.. 9

Oyuncunun fotoğraflarına takipçileri tarafından, ‘Zaten bu güzellik karşısında ne diyebiliriz ki!’, ‘Maşallah’ ve ‘Fıstık’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Oyuncu aynı zamanda şu sıralar başrol oyuncusu Birand Tunca’nın pek çok ödüle aday gösterilmesiyle adından söz ettiren Ruins adlı kısa filmde de rol aldı.

Senaryosu ve yönetmenliği Emir Mavitan’a ait Ruins isimli kısa filmde Birand Tunca ve  Gülcan Arslan ile birlikte  Müjde Uzman ve Aslı Mavitan rol aldı.