Ana sayfa Dizi Haberleri Buçe Buse Kahraman ile Diren Polatoğulları ikilisi, Yalı Çapkını dizisinin unutulmazları olacak!

Buçe Buse Kahraman ile Diren Polatoğulları ikilisi, Yalı Çapkını dizisinin unutulmazları olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları Star TV ekranında yayınlanıyor ve izleyiciler de büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Hikayenin içinde ise Pelin karakteri ile Buçe Buse Kahraman, izleyicilerden gördüğü müthiş tepki ile öne çıktı. Oyuncunun sosyal medyada linç edilmesine kadar varan bir süreç yaşanıyor ve Pelin karakterine gıcık olanlar konuyu Buçe Buse Kahraman’a ağır sözler söylemeye kadar vardırdı.

Oysa ki önüne gelen senaryoda ne yazıyor ise onu canlandırmaya çalışan Buse Buse Kahraman, işini gayet başarılı yapıyor ki, bu büyük tepki dalgası da hiç dinmeden devam ediyor. Senariste haftalardır çağrı yapan dizinin hayranları, “Pelin’i hikayeden çıkart” diyor. Tabii bu süreç en çok da Kahraman’ın popülerliğinin artmasına ve Yalı Çapkını dizisindeki Pelin kahramanının unutulmamasına hizmet ediyor.

Buçe Buse Kahraman ile Diren Polatoğulları ikilisi, Yalı Çapkını dizisinin unutulmazları olacak! 8

Yine aynı dizide Kazım olarak izlediğimiz Diren Polatoğulları da karakterin farklılığının etkisi ile büyük popülerlik elde etti. Geçtiğimiz sezon Üç Kuruş dizisinde gizemli katil Ferhan rolünü canlandıran oyuncu performansı ile yine ayakta alkışlanmıştı. Ancak bu rol oyuncunun üzerine yapışmadı.

Yalı Çapkını dizisinde Kazım karakterinin tavrı, şivesi ve oyuncunun kendi hayat tarzından bambaşka birisini bu kadar güçlü şekilde canlandırması izleyicileri de fazlasıyla etkiledi.

1980 doğumlu olan Diren Polatoğulları, sokakta karşılaştığı dizi hayranlarının şaşkınlığını da Hürriyet’teki Hakan Gence ile röportajında anlattı. Senaryonun güzel yazılmasının kendisine bir alan yarattığını belirten oyuncu, “Beni ekran dışında görünce acayip şaşırıyorlar, yaşımı genç buluyorlar. Türkçeyi şivesiz konuşuyorum. Garipsiyorlar” ifadesini kullandı.

Buçe Buse Kahraman ile Diren Polatoğulları ikilisi, Yalı Çapkını dizisinin unutulmazları olacak! 9

Bugüne kadar canlandırdığı roller ile bir kitlenin kendisini takip ettiğini bildiğini ifade eden oyuncu, Yalı Çapkını ile birlikte bu kitlenin genişlediğini ve bunun da adının şöhret olduğunu söyledi.

Popüler birisi olduğu için artık toplum içinde daha dikkatli olmak durumunda kaldığını anlatan Diren Polatoğulları, özgürlüğünün kısıtlandığını düşünüyor. Oyuncu, “Şöhretin ne kadar artarsa o kadar kısıtlanıyorsun, yanlış anlaşılabiliyorsun. Ama iyi yanları daha güzel, bu sebeple şikâyetçi değilim” dedi.

Kazım karakterinin fenomen olmasının altında gerçekliğin yattığından bahseden oyuncu, bunun nedenini şu sözlerle ifade etti: “Yani herkesin içinde iyi tarafları da kötü tarafları da var. Kötü taraflarını siz görmüyorsunuzdur ama o kişi evde veya başka bir yerde onu başka insanlara gösteriyordur. Çünkü bu dünyada yaşarken çok sağlıklı bir ruhsal donanıma sahip olamıyorsunuz. O yüzden Kâzım Ağa bu dünyadaki insanlardan çok farklı değil.”