Ana sayfa Sosyal Medya Buğra Gülsoy, hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan hayranlarını çok şaşırttı!

Buğra Gülsoy, hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan hayranlarını çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus platformunda 14 Eylül’de ilk bölümü yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin kısa sürede sosyal medyada gündemin en çok konuşulan konularından birisi olmasının altında hikaye kadar, oyuncuların etkileyici performansları da bulunuyor.

Dizide Tolga olarak izleyicilerin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, tecrübesini ortaya koyduğu projede, rol arkadaşları ile uyumunun yanı sıra etkileyici oyunculuğu ile de herkesin dikkatini çekti. Buğra Gülsoy’un dizideki partnerleri Demet Özdemir ile Hafsanur Sancaktutan ile çok başarılı bir uyum sergilemesi de herkesin ilgisini çekti.

Buğra Gülsoy, hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan hayranlarını çok şaşırttı! 9

Deneyimlerini konuşturan ve her sahnesinde oyunculuk resitali sergileyen Buğra Gülsoy’un Hafsanur Sancaktutan ile bu kadar başarılı uyum sağlaması beklenmeyen bir durumdu. Birçok dizi hayranı bu uyumu ve enerjiyi çok sevdiklerini, ikilinin çok iyi göründüğünü düşünüyor.

Bir dizi hayranı bu ikili hakkında şu yorumu yaptı: “Bayıldım . Bu ikilinin, bu kadar uyumlu olacağını nerden bilebilirdim ki? İzlemeden yorum yapmamak lazımmış.”

Buğra Gülsoy, hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan hayranlarını çok şaşırttı! 10

Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy uyumunu da başarılı olarak nitelendiren dizi hayranları, Dünyayla Benim Aramda’nın ilginç hikayesini ekrana yansıtma konusunda en iyi oyuncu tercihlerinin yapılmış olduğunu düşünüyor.

Bir dizi hayranı Buğra ile Demet uyumu hakkında şu yorumda bulundu: “Demet ve Buğra’nın uyumuna bayıldım aşırı güzel bir çift olmuşlar. İkisi de komediye çok yatkın oyuncular. Bu ikilinin partnerliğinin acilen TV’ye taşınması gerekiyor. Güzel bir romantik komedi izlemeyeli çok oldu.”

Buğra Gülsoy, hem Demet Özdemir hem de Hafsanur Sancaktutan hayranlarını çok şaşırttı! 11

Birçok dizi hayranı da Buğra Gülsoy’un iki kadın partneriyle de dizide çok iyi uyum yakalamasını öne çıkartan mesajlar yayınlıyor. Bu üçlü acaba bir televizyon dizisinde hem de romantik komedi hikayesinde bir araya gelse nasıl olurdu? İşte bu soru da akıllarda yer edindi.

Belki üçlü belki ikili bilinmez ama bu üç oyuncunun yer alacağı projelerin artık daha farklı bir gözle izleneceğini söyleyebiliriz.